You are here: Home // Vonzás törvénye // Vonzás törvénye alapok

Vonzás törvénye alapok

Biztosan hallottál már a vonzás törvényéről, vagy láttad a Titok című filmet. Tele voltál reménységgel, hogy végre itt az eszköz, amivel meg tudod változtatni az életedet. Megkaphatod a házat amire mindig is vágytál, vagy vezetheted azt az autót amit már évek óta kinéztél magadnak. Belelkesedtél, és mindent bevetettél. Elképzelted, amint vonzod a kívánt dolgokat. Listát írtál, lerajzoltad, kivágtad, kiragasztottad és bár eltelt már egy kevés idő még mindig nem történt semmi. Majd végül úgy döntöttél, hogy ez is csak egy újabb dolog ami nem működik.

Miért van az, hogy valaki ösztönösen ráérez, hogyan kell alkalmazni a vonzás törvényét, van akinek pedig egyáltalán nem működik?

Nézzük pontosan mi is az a vonzás törvénye:

A vonzás törvénye kijelenti, hogy amit sugárzol az univerzum felé az hasonló frekvenciájú, rezgésű, rezonanciájú energiákhoz csatlakozik.

Sok módja van, hogy kifejezésre juttasd a vonzás törvényét:

amerre a figyelmed irányul, arra áramlik az energiád is

az, hogy miről mit gondolsz

a hasonló hasonlót vonz

A vonzás törvénye teljesíti azt is, amit akarsz és azt is, amit nem, attól függően, hogy milyen jelet küldesz az Univerzum felé.

Azt vonzod ami vagy, és amire éppen koncentrálsz. Ha negatív érzéseid vannak, azt vonzod és negatív élményeid lesznek. Csak azokat a dolgokat tudod magadhoz vonzani, amit már birtokolsz. Tehát, ha szabad életet akarsz és boldogságot, akkor érezned kell milyen az a szabad élet és boldogság az életedben már most!

Most komolyan, állj meg egy pillanatra és képzeld el! Lehet, hogy ez nem lesz könnyű neked, ha sok zavaró tényező van körülötted. Adj egy percet magadnak, csukd be az ajtót, kapcsold le a tv-t vagy a rádiót, hogy csend legyen és béke.

Most csukd be a szemed és valóban képzeld el, hogy …….

Milyen érzés szabadnak lenni?

Ehhez meg kell változtatni a munkád, vagy el kell költöznöd?

Milyen érzés a boldogság?

Milyen érzés, hogy sok pénzed van?

Ok, most, hogy elképzelted csukd be ismét a szemed, és képzeld el úgy, hogy ezek már megvannak. Képzeld el, hogy kinyitod a szemed, és álmaid házában vagy autójában vagy, hogy tele van a bankszámlád pénzzel, vagy egy partnert aki szeret és tisztel téged, vagy hogy egészséges vagy stb.

Az nem elég, ha csak elképzeled. Teljesen érezned kell, hogy ezek már megvannak neked, és hogy megérdemled őket.

Hadd kérdezzem meg: Hányszor gondolsz egy nap ehhez hasonló kívánt dolgokra? És hányszor gondolsz negatív dolgokra pl. nincs elég pénzem, beteg vagyok, miért épp én? Stb

És akkor még ez a lista rövid is volt..

Hogyan várhajuk el egyáltalán hogy, egy boldog/egészséges/gazdag életünk lehet, ha mindig a negatívumokra összpontosítunk?

Ami tény: minden tettet egy gondolat előz meg. Miért gondolod, hogy nem befolyásolja a tetteidet, az ,hogy milyen gondolataid vannak?

 

Joy

Written by Szűcs Andi

A kezdetektől fogva természetgyógyászként dolgozom, de akkor még kineziológiával, EFT-vel segítettem a hozzám fordulóknak. Kb. 5 éve foglalkozom biorezonanciás állapotfelméréssel, és táplálkozási tanácsadással, anyagcsere típusú diétákkal. Több ezer ember szervezetébe volt alkalmam bekukkantani, sok-sok látványos javulásnak voltam szemtanúja, és van pár baba is aki egy-egy diéta, méregtelenítés után örvendeztette meg (leendő) szüleit. Folyamatosan képzem magam, mert a szervezetünk egy nagyon bonyolult rendszer, bonyolult összefüggésekkel. Szerencsésnek tartom magam, mert a hobbim a munkám is.

Tags: , ,

1 Response to " Vonzás törvénye alapok "

  1. balog erika szerint:

    AZT GONDOLOM,IGENIS MUKODIK ES EGY FANTASZTIKUS DOLOG.NEM REGEN PROBALTAM KI,DE ELOTTE EGY HOSSZU FOLYAMAT JATSZODOTT LE,CSAK UGY VARATLANUL MEGERTETTEM A VILAGOT ES SZAMOMRA NINCS TOBBE GYOTRELEM,NEGATIV ERZESEK SE,ES EGYFOLYTABAN POZITIV GONDOLATOK ARASZTANAK EL,EKKOR JOTTEM RA,HOGY SOKMINDEN VAN BENNUNK,AMIT NEM HASZNALUNK FEL TUDAT HIANYABAN,MERT UGYE A TUDATOS LET IS FONTOS TRESZE ENNEK AZ EGESZNEK. KIVANOM HOGY EZ BETELJESULJON MINNEL TOBB EMBERNEL ES MEGCSODALHASSAK EZT A VILAGOT!

Te mit gondolsz?

Copyright © 2009 Teljesség Forrása. All rights reserved.
Designed by Theme Junkie. Powered by WordPress.