You are here: Home // Vonzás törvénye // Egy ötös találat jól jönne?

Egy ötös találat jól jönne?

Egy népszerű témáról fogok most írni. Legalábbis sokan keresnek erre 🙂 Most már legalább találnak is valamit…

A lottó vonzás érthető módon népszerű, gyakorlatilag semmit nem kell tenni a lottó szelvény kitöltésén kívül. Majd várunk és kész, megnyerjük a nagy pénzt. Ez az elmélet.

A gyakorlat az az, hogy az öttalálatos nyerési esélye 1:43949268. Tulajdonképpen nem rossz, főleg ha szeretjük a kihívásokat.

 

Mi kell ahhoz, hogy a lottót meg tudjuk nyerni?

1. Minden embernek van egy jövedelemplafonja.

Ennél egyrészt nem tud többet keresni, másrészt pedig nem is tud több pénzt kezelni. Ez nem azt jelenti, hogy ha kap egy csomó pénzt akkor néz, hogy mihez kezdjen vele, hanem ez úgy realizálódik, hogy elszórja, elkölti, elveszíti. Erre szoktuk azt mondani, hogy égeti a zsebét a pénz. Az van a fejében, hogy ott az a sok pénz, mit kezdjek vele? Az élet pedig hoz válaszokat a kérdésre. Csak általában nem a jókat.

TIPP 1. Aki meg akarja nyerni a lottót, annak képesnek kell válnia ilyen mennyiségű pénz kezelésére. Emelni kell a jövedelemplafont. Ha nem tudod, hogy állj neki, a siker coaching neked való.

 

2. Hiszel a gazdagságban? Hiszel abban hogy gazdag leszel? És abban, hogy megnyered a lottót? Mit gondolsz a gazdag emberekről?

Ha nem hiszel abban, hogy gazdag lehetsz, akkor soha nem is leszel az. Ez igaz a lottóra is. Amíg a kérdéseimre nem egy IGEN a válaszod, fölösleges befizetned a lottóadót. Ezeket a korlátozó hiedelmeidet el kell tüntetned. Ha rágondolsz a lottó megnyerésére, az milyen érzés? Amíg számodra, ez nem egy nagyon-nagyon pozitív érzés, és nem tudod 100%-ig a nap minden pillanatában, hogy az a pénz a tied, megint csak még nem vonzod azt a dolgot.

Mit gondolsz a gazdagokról? Mert éppen közéjük készülsz tartozni. Ha a véleményed nem pozitív róluk, akkor az egy ellentmondás benned. Pl. ha azt gondolod, hogy a gazdagok mind törvénytelen úton jutottak a pénzükhöz, nyilván te nem akarsz így hozzájutni, de gazdag akarsz lenni. Így nem fog menni.

TIPP 2. Változtasd meg a hiedelmeidet a lottó megnyerésével és a gazdagokkal, gazdagsággal kapcsolatosan.

 

3. Van már konkrét terved arra nézve, hogy mit kezdesz ennyi pénzzel?

Bármit is akarsz vonzani, az kevés, hogy benyújtod az igényed. Tudnod kell, hogy miért jár neked az a dolog. Jelen esetben a lottó.

Ezenkívül utánanéztél már, hogy amikor megnyered mik a teendőid? Hova utaltathatod? Milyen szabályai vannak? Hova fogod befektetni? Mert egy bankszámlán mégsem állhat ennyi pénz. Van már tanácsadód, akinek van tapasztalata, hogy ilyen összeget hova érdemes rakni?

Mit mondanak ilyenkor az emberek? Majd ha megnyertem. Igen ám, de a vonzás nem így működik. Majd ha készen állsz (ott belül) egy ilyen tapasztalatra, akkor meg fogod kapni.

Úgy gondolod, hogy ez nem igazságos? Képzeld el milyen lenne, ha mondjuk máshogy működne az élet. Ha azelőtt kapnál bizonyos feladatokat, élethelyzeteket, tapasztalatokat, hogy arra készen állnál. De igaz ez a fizikai dolgokra is. Nem tudsz fölemelni egy 50 kg-os súlyzót, amíg előtte hozzá nem izmosodsz. Így van ez minden téren.

TIPP 3. Kezdj el keresgélni a témában. Mire idáig eljutsz remélhetőleg túl vagy az első két ponton, és érzed magadban a túláradó örömöt és hálát, hogy megnyered a lottót. Ez jó, most nézz utána a fenti kérdéseknek.

 

4. Ha feladod a lottószelvényt, akkor sem érezhetsz mást, csak a biztos tudatot, hogy ez a pénz jár neked, a tiéd. Ha ez nem megy, akkor még dolgozz rajta.

TIPP4. Ne felejtsd el kitölteni a lottószelvényt. És próbáld meg a 6-os lottót. Ott 1/8.145.060 az esély.

 

5. Hagyd, hogy megtörténjen.

A legtöbben itt rontják el. Aggódnak, szoronganak, szkeptikusok lesznek, stb. És a már megteremtett dologhoz ezáltal nem férnek hozzá, nem tud realizálódni. Szóval mindenképp azt javaslom, hogy alaposan nézd át az összes létező korlátozó hiedelmed, és alakítsd át olyanokká, amik téged segítenek a célodban.

Miért nem jó csak a lottó?

Én egyébként személy szerint nem tartom jó dolognak, hogy valaki lekorlátozza magát egy forrásra, nevezetesen a lottóra. Pénzhez jutni rengeteg forrásból lehet. Tény, hogy valamivel „nehezebb” vagyis inkább több energiabefektetést igényel egy vállalkozást felépíteni, de az a pénz teljesen biztos hogy meglesz, hiszen nem a véletlenen, meg a szerencsén meg a vonzási ponton múlik. Egy sikeres vállalkozáshoz szintén tudunk vonzani megfelelő számú vevőt, a legjobb munkatársakat, kapcsolatokat stb.

Persze tudom, hogy a legtöbben ötlet (no meg önbizalom) hiányában nem mernek semmibe belekezdeni. De ötleteket is lehet vonzani. Sőt nagyon vonzani sem kell, csak nyitottnak lenni rá, és körbenézni. Akár merre járok, ötletek százait látom. Kár, hogy nekem is csak 24 órám van. Megvalósítanám az összeset.

Az önbizalomhiány egyébként szerintem a világon a leggyakoribb „megbetegedés”. Lehet, hogy durván hangzik, de itt is az ember a képességeinek csak egy töredékét használja. Akárcsak egy jófajta fejfájásnál pl. Képletesen szólva ez olyan, mintha levágnának az emberből egy db-ot. Ugyanis a teljes ember rendelkezésre áll, de mégis egy (de leginkább több) blokk elvágja az utat, hogy ezt ki is tudja használni. A kedvencem amúgy az, amikor oldjuk egy vendég valamilyen blokkját, és utána:

 1. azt állítja hogy neki ilyen problémája sosem volt
 2. azon nevet, hogy ez hogyan okozhatott neki problémát

 

Ebből is látszik, hogy mennyire „komoly” okai vannak, az önbizalomhiánynak, vagy egyéb bennünket akadályozó hiedelmeknek. Persze itt is vannak kivételek.

Tehát, aki így szeretne meggazdagodni, annak sok sikert kívánok remélem közelebb jutott a megoldáshoz. És ne felejtsetek el beszámolni az eredményekről!

Joy

Written by Szűcs Andi

A kezdetektől fogva természetgyógyászként dolgozom, de akkor még kineziológiával, EFT-vel segítettem a hozzám fordulóknak. Kb. 5 éve foglalkozom biorezonanciás állapotfelméréssel, és táplálkozási tanácsadással, anyagcsere típusú diétákkal. Több ezer ember szervezetébe volt alkalmam bekukkantani, sok-sok látványos javulásnak voltam szemtanúja, és van pár baba is aki egy-egy diéta, méregtelenítés után örvendeztette meg (leendő) szüleit. Folyamatosan képzem magam, mert a szervezetünk egy nagyon bonyolult rendszer, bonyolult összefüggésekkel. Szerencsésnek tartom magam, mert a hobbim a munkám is.

Tags: , , , ,

8 hozzászólás to " Egy ötös találat jól jönne? "

 1. Nekem Te vagy a tanácsadóm, Elric, akár megnyerem a lottó ötöst/hatost, akár nem! Köszönöm!

 2. Az a helyzet, hogy most, hogy megírtam ezt a cikket (ill tegnap) kedvet kaptam én is:) Ha esetleg elkezdenék bora bora-i képeket postolgatni, akkor tudjátok mi a helyzet:)

 3. Bocsi, nem is figyeltem, hogy ezt nem Elric írta… Nem akartam elvenni tőled az érdemet!

 4. Részemről nem számít, ebben az értelemben tuti nem vagyok egoista:)

 5. Tuti a cikk! Köszönöm 🙂 500 millióig már el is rendeztem magamban a szortírozást 🙂

 6. TazazTibi szerint:

  Jó a cikk!
  Laza 300000 millát “bevállalok” 🙂

 7. Elric Freeman szerint:

  Tibi: Ha már be tudod vállalni, akkor egy lépéssel közelebb jutottál ahhoz, hogy valóban elhidd. Amint valóban elhiszed, akkor már csak 1 lépésre vagy attól, hogy a tiéd is legyen!

  Ja, és ne felejtsd el feladni a szelvényt! 🙂

Te mit gondolsz?

Copyright © 2009 Teljesség Forrása. All rights reserved.
Designed by Theme Junkie. Powered by WordPress.