You are here: Home // Siker // Önsorsrontás

Önsorsrontás

Miért is akarom tönkretenni magam? Miért akarok mindig hibát találni mindenben? Miért nem jó sosem, ami van? Miért akarok folyton valami mást? Miért vagyok mindig elégedetlen? Miért nem tudok örülni?

 

Ezek lehet, hogy csak időszakosan de mindenki életében felmerülnek. Nagyban hozzájárul a média által belénk sulykolt, fogyassz, és dobd el modell. Mindig más kell.

Szerintem nem sokan gondolnak bele, de annyira jó életünk van, hogy az hihetetlen. Van (általában) hol élnünk, van mit ennünk, tudunk szórakozni, utazni, és mellesleg ezer olyan dolog van az életünkben (apró kis kütyük) amik megkönnyítik azt. Mennyire bosszankodsz amikor 2 órán keresztül nincs áram? Vagy víz. Vagy bezárnak a boltok mert ünnepnap van. Evidensnek veszi mindenki ezeket a dolgokat, pedig nem az. Illetve csak nagyon kis ideje az. Ezzel csak próbálok ötletet adni, hogy miért lehetsz hálás. Mert ezért aztán igazán az lehetsz. Ha belegondolsz hogy mennyi mindent kellene magadnak előállítani, ha ezek nem lennének….hát nem 8-10 órát dolgoznánk;) De térjünk vissza…

Miért blokkoljuk a saját sikerünket?

Tudatosan lehet, hogy nagy házat, szép autót, kövér bankszámlát akarsz, de ha tudat alatt másra vagy beprogramozva, hiába csinálsz bármit. Ez abban nyilvánul meg, hogy pl. leírom ide neked, hogy mit kell tenned, hogy elérd az álmaidat (olvasd csak el a többi cikket, tényleg leírtam és még hányszor fogom…), lelkes leszel, nekiállsz. Eltelik egy nap, jön az első kifogás: most nem, fáradt vagyok. Másnap jön a másik kifogás, majd később. Harmadik nap már eszedbe sem jut.

 

Miért?

 

Mert valójában nem akarod ezeket a dolgokat. Nem akarsz kényelmes életet, nem akarsz sok pénzt, szép új autót, gyönyörű ékszereket, és a többit se.

Remélem még nem 200 a vérnyomásod a felháborodottságtól. Nem fogok finomkodni, mert azt úgysem veszed észre.

A legtöbb ember örülne, ha sok pénze lenne, vagy jó állása. És van pár ember, aki elköteleződött a mellett hogy sok pénze legyen, vagy jó állása, vagy új autója.

Lehet, hogy nem látod egyenlőre, de a különbség ÓRIÁSI.

Mi minden kell ahhoz, hogy sikeres lehess és elérd azt amit szeretnél

1. Felelősségvállalás

Ez a Te életed. Minden amit eddig elértél, az a Te munkád. Amid van az is, és amid nincs, az is. Amint elfogadod ezt, egy fantasztikus dolog történik. Lesz választásod. Talán ez az egyik legfontosabb dolog. Megérted, hogy bármit elérhetsz, mert csak és kizárólag rajtad múlik, hogy létrejön-e vagy sem. A gondolataid, érzelmeid és tetteid eredményét fogod látni minden egyes nap.

2. Belső munka

Meg kell vizsgálnod a korlátozó hiedelmeidet. Amíg tudat alatt mást gondolsz mint tudatosan, addig nincs esélyed. A tudatalatti „győz”. Az összes ilyet meg kell változtatnod. Azzá kell válnod először, ami lenni szeretnél. Gyakorlatilag ugyanolyan programozásról van szó, mint amin gyerekkorodban átestél, csak ezúttal a sikerre programozod magad. (Szülők figyelem! Ez a Ti felelősségetek. Nem csak a diploma és a továbbtanulás számít, hanem, hogy mit tanítasz ÉS mit lát a gyerek a pénzről, a sikerről, a gazdagokról a szegényekről, a boldogságról, önszeretetről stb)

3. Tudatosság

A fegyelmezett munka. Ahhoz, hogy a mostani helyzetedből elérj egy jobbat, sok munka vár rád. Nem csak fizikailag, mert az kevés. Az előző pontban leírtakhoz nagyfokú tudatosság és nyitottság szükséges. A napi zűrzavarban neked még azt is folyamatosan figyelned kell, hogy mi miért történik. Miért úgy gondolkodsz ahogy. Miért érzel úgy ahogy. Amíg nem érzed azt MINDIG, hogy ide nekem a világot addig van dolgod ott belül.

3. Áldozat

Valamit valamiért. Hajlandó vagy többet dolgozni? Hajlandó vagy a hétvégédet feláldozni? Vagy a kedvenc hobbidra szánt időt? Hajlandó vagy új dolgokat tanulni? Olyan dolgokat megtenni, ami esetleg kényelmetlen?

Ezeket a dolgokat bizony be kell vállalni. Jó esetben csak rövid időre. Vagy addig, amíg el nem éred a célod.

4. És ezeket csináld is meg, ne csak bólogass 😉

Kitartó „munka” nélkül ne várj eredményt. Sokan úgy képzelik tévesen, hogy a vonzás annyit jelent, hogy elképzelek valamit, és majd lesz. Nos igen, tulajdonképpen megteremted ilyenkor amit szeretnél, de addig, amíg nem teszel lépéseket az ügy érdekében, addig nem fog manifesztálódni. Képletesen úgy lehetne megfogalmazni, hogy ott csücsül az új autód a képzeletbeli kívánságlistádon. Készen áll arra, hogy létrejöjjön. És csak vár és vár, hogy végre megemeld a feneked és létrejöhessen egy olyan esemény ami által végre „megszülethet” az az autó.

Remélem már érted, miért van kevés igazán sikeres ember. De remélem azt is érted, hogy mennyire egyszerű mégis a dolgod. A Te döntésed, hogy végigcsinálod-e.

 

Ha elég elkötelezett vagy a saját sikered érdekében, még van egy pár hely a Vonzás törvénye tréningre és a Milliomos elme tréningre is, várunk szeretettel. Találkozz hasonlóan elszánt emberekkel. Mert majd elfelejtettem. Nem mindegy, hogy milyen emberek társaságában vagy. Ismerkedj, barátkozz ott ahol fel tudod tenni a kérdéseidet, és nem néznek ferde szemmel, hogy Te nem elégszel meg a középszerű élettel, és lenni akarsz valaki.

 

Joy

Written by Szűcs Andi

A kezdetektől fogva természetgyógyászként dolgozom, de akkor még kineziológiával, EFT-vel segítettem a hozzám fordulóknak. Kb. 5 éve foglalkozom biorezonanciás állapotfelméréssel, és táplálkozási tanácsadással, anyagcsere típusú diétákkal. Több ezer ember szervezetébe volt alkalmam bekukkantani, sok-sok látványos javulásnak voltam szemtanúja, és van pár baba is aki egy-egy diéta, méregtelenítés után örvendeztette meg (leendő) szüleit. Folyamatosan képzem magam, mert a szervezetünk egy nagyon bonyolult rendszer, bonyolult összefüggésekkel. Szerencsésnek tartom magam, mert a hobbim a munkám is.

Tags: , ,

Te mit gondolsz?

Copyright © 2009 Teljesség Forrása. All rights reserved.
Designed by Theme Junkie. Powered by WordPress.