You are here: Home // Siker // Hogyan szabadulj meg a negatív gondolatoktól?

Hogyan szabadulj meg a negatív gondolatoktól?

A negúj idegi kapcsolatatív gondolatok erős maradandó hatást keltenek az agyban, kevesebb mint egy másodperc alatt. A pozitív gondolatoknak alig van hatása.

A megoldás?

Azonosítsd a negatív gondolatot, írd le, majd jó vastagon húzd ki a tolladdal. Majd alakítsd át a gondolatot úgy, hogy egy pozitív megerősítés legyen. Írd le magadnak, és ismételgesd egy percig.

 

Példa: Már megint elbénáztam.

Helyett: Képes vagyok minden helyzetet tökéletesen megoldani.

 

Gratulálok! Elkezdtél kiépíteni egy új idegi kapcsolatot. Ha nem hagyod abba ennek az új pozitív megerősítésnek az ismételgetését, pár hónap alatt felülírja a régi beidegződött gondolatot.

Ha abbahagyod, akkor a régi negatív gondolatminta újra megerősödik.

Written by Szűcs Andi

A kezdetektől fogva természetgyógyászként dolgozom, de akkor még kineziológiával, EFT-vel segítettem a hozzám fordulóknak. Kb. 5 éve foglalkozom biorezonanciás állapotfelméréssel, és táplálkozási tanácsadással, anyagcsere típusú diétákkal. Több ezer ember szervezetébe volt alkalmam bekukkantani, sok-sok látványos javulásnak voltam szemtanúja, és van pár baba is aki egy-egy diéta, méregtelenítés után örvendeztette meg (leendő) szüleit. Folyamatosan képzem magam, mert a szervezetünk egy nagyon bonyolult rendszer, bonyolult összefüggésekkel. Szerencsésnek tartom magam, mert a hobbim a munkám is.

Tags: , , ,

Te mit gondolsz?

Copyright © 2009 Teljesség Forrása. All rights reserved.
Designed by Theme Junkie. Powered by WordPress.