You are here: Home // Vonzás törvénye // Élménybeszámoló

Élménybeszámoló

Nagyon jól sikerült ez a Vonzás törvénye tréning is. Köszönjük a résztvevőknek, megvalósításra fel! 🙂

“Szombaton részt vettem Elric Feeman vonzás törvénye tréningjén. Bár konkrét elképzelésem nem igen volt arról, hogy pontosan miről fog szólni az egész napos előadás, de mégis teljesen más volt, mint hittem. Úgy értem, nem a titokról és a vonzás törvényéről szólt. (Arról is, de nagyon kevés szó esett róla)
Tulajdonképpen az életről szólt az előadás. A valódi életről, a vonzás törvényének és a tudatosság aspektusából.
A kapott információ kellett, hogy ülepedjen. Mára érett meg, és az, hogy tudatosság, újabb tartalommal töltődött meg számomra.

Nem tudom, ki, hogy van vele, de ahhoz, hogy bizonyos dolgok értelmet nyerjenek, nem árt, ha néha kapunk egy ”pofont” valakitől vagy valamitől. Értsd ezt úgy, hogy amióta foglalkozom a spiritualitással, azóta voltak könyvek, emberek, akik nagy hatást gyakoroltak rám. Pl: Az egyik ilyen Antoni De Melló : Érbredj Tudatára című könyve volt, olvasás közben végig az volt az érzésem, mintha kiabálna velem Melló: Térj már észre!!! Kezdj el élni!

Freeman is adott egy „pofont” azzal, ahogyan az előadásában megközelítette a dolgokat, bár ő nem kiabált, egyszerűen csak vázolta a kő kemény tényeket. Valószínűleg, tényleg el kellett mennem erre a tréningre, pedig nem sok hijja volt, annak, hogy visszalépjek tőle. (Pont aznap kezdődött fiam agykontroll tanfolyama)
Tudatosság. Mit is jelent ez pontosan? Ha csupán a szó szoros értemben vett jelentésére koncentrálunk, akkor azt, hogy ne csak úgy éld az életed a nagy semmibe, tervek és célok nélkül. Értem ezalatt azt, hogy készíts tervet, állíts célokat magad elé. Úgy élni egy életet, hogy „majd, lesz valahogy”, elvesztegetett idő. Ha nem készítesz tervet és nem állítasz fel konkrét célokat, az idő csak megy, és megy, és megy… Álmodozol csupán, semmi több.
Majd arra ébredsz, hogy körülötted állnak szeretteid, fogják a kezed és búcsúznak tőled. Ébredj fel! Meglátod jó móka. Először nem könnyű, hisz annyi mindent szeretnénk, de van egy tippem neked. Kezdd el leírni, mire vágysz, nem kell regényt írnod, elég, ha csak 1-1 szóban fogalmazod meg vágyaidat, írd ezt addig, míg nem érzed úgy, hogy megfogalmazódik benned pontosan, valójában mire is vágysz. Ha kialakult valami képed róla, vegyél elő új lapot vagy nyiss másik dokumentumot és írd le a 3 legfontosabbat, most már pontosítva, részletesen. Mit? Hogyan? Mikorra? Milyen legyen? stb. Minél részletesebben írod le annál, nagyobb örömet fog okozni.
Utána jöhet a terv, hogy hogyan éred el. Ha nagyratörő terveid vannak, melyek elsőre elérhetetlennek tűnnek, oszd kisebb lépésekre. De kezd el még MA. Kezdd el még most!
Hogy a tudatosság spirituális megközelítése se maradjon ki, itt is kaptam segítséget, illetve megerősítést. Egyrészt, hogy jó úton haladok, és fejlődtem. Másrészt, hogy céljaink elérésében mekkora hatalmas szerepe is van a tudatosságnak. Bár én a megerősítésnek örültem leginkább, mert ha a megerősítésed, olyan emberektől jön akik, magasabb rezgésen vannak, az fantasztikus és számomra motiváló is.
Útravalóval is megajándékoztak. 🙂
Bemutattak egy nagyon egyszerű és hatékony módszert arra, hogyan írjuk felül a negatív berögzüléseinket.

Szóval : Meghatároztad-e már pontosan, hogy mit szeretnél elérni az életedben? Nem? Akkor hogyan akarod elérni?
Most, de legkésőbb MOST, írd le! Nem elég gondolni, a gondolataink folyamatosan változnak…és ha nem írod le, nem figyelsz a célodra kellőképp, így soha nem valósul meg…”

Rita

Written by Szűcs Andi

A kezdetektől fogva természetgyógyászként dolgozom, de akkor még kineziológiával, EFT-vel segítettem a hozzám fordulóknak. Kb. 5 éve foglalkozom biorezonanciás állapotfelméréssel, és táplálkozási tanácsadással, anyagcsere típusú diétákkal. Több ezer ember szervezetébe volt alkalmam bekukkantani, sok-sok látványos javulásnak voltam szemtanúja, és van pár baba is aki egy-egy diéta, méregtelenítés után örvendeztette meg (leendő) szüleit. Folyamatosan képzem magam, mert a szervezetünk egy nagyon bonyolult rendszer, bonyolult összefüggésekkel. Szerencsésnek tartom magam, mert a hobbim a munkám is.

Tags: , , ,

1 Response to " Élménybeszámoló "

  1. […] következő írása (előzőt itt találod), hasonló felismeréseket kívánunk neki, és kitartást a […]

Te mit gondolsz?

Copyright © 2009 Teljesség Forrása. All rights reserved.
Designed by Theme Junkie. Powered by WordPress.