You are here: Home // Vonzás törvénye // Szertartás a Szeretet és a Fény erősödéséért

Szertartás a Szeretet és a Fény erősödéséért

Szertartás sorozatunk következő elemeként a Szeretet és a Fény felerősödéséért dolgozunk össze. A 2012. évben a szeretetre és a fényre is nagy szükségünk lesz. Az ébredési folyamat elkezdődött, de nagyon fontos, hogy a tudat, a szív és a test egy közös harmóniában ébredjen fel. Éppen ezért ezen hármas harmónia minden elemét felhasználva fogjuk végrehajtani a szertartást. A szív adja az erőt, energiát. A tudat formálja és irányítja a szív energiáit. A test hajtja végre a konkrét rítust és hozza le a „varázslat” energiáit a fizikai síkra. A szertartás helyszíne a Hármashatár hegy, hiszen mi pont ezt a hármas határt akarjuk harmóniában megtisztítani és megerősíteni.

Nagyon fontos az időzítés is. Ezért választottuk december hónap 22. napját. Ekkor már túl vagyunk a nap-éj egyenlőségen. Ekkor már hosszabbodnak a nappalok. Szimbolikusan mondva eddigre már a fény legyőzte az éjszakát. A mi felelősségünk, hogy ezt a kis győztes fénysugarat megóvjuk és a szeretet által felerősítsük. Ez az a fénysugár ami biztosan vezeti majd lépteinket és felerősödvén bearanyozza életünket. Ettől a fénytől lesz teljes az ébredésünk. A szeretet és a tudatosság fényétől lesz újra nagy ez a nép. Ezzel a szeretettel és fénnyel változtatjuk meg a világot!

Szertartás sorozatunk első elemeként 2011. május 1.-én a Hősök terén a szellem felébredéséért jöttünk össze. Ezen szertartáson megszüntettük a magyarságot évszázadok óta mérgező Turáni átkot. Érdemes visszaemlékezni arra, hogy májustól mennyire megszaporodtak az magyarságot összefogó kezdeményezések. Elég csak a devizahitelesek mögé egy emberként felsorakozó pártokra, civil szervezetekre és közemberekre gondolni. Vagy gondoljunk csak a rendőrök, tűzoltók, katonák küzdelmének társadalmi támogatottságára.

A második szertartásra október 31.-én került sor. Ezen a zártkörű, meghívásos szertartáson őseink áldását és támogatását kértük és kaptuk az előttünk álló feladatok sikeres végrehajtásához. Fontos cél volt az is, hogy mivel a magyarságnak kiemelkedő szerepe lesz az előttünk álló tudati változásban ezért a nemzettudatot meg kell erősíteni. Ezen erősödésnek egyik legszembetűnőbb megnyilvánulása, hogy a nemrégiben lezajlott EU csúcson mi magyarok voltunk az egyik nép, aki nem sietett feladni szuverenitását.

Most harmadszorra is összejövünk, hogy ki-ki hozzátegye a maga részét ehhez az ébredési folyamathoz. Várunk mindenkit, aki szeretné, hogy a küszöbön álló változás a szív szeretete és a tudat fénye által zökkenőmentes, békés és harmonikus legyen. Várunk mindenkit, aki szeretne része lenni ennek a történelmi jelentőségű folyamatnak. Várunk mindenkit, akinek nem közömbös a saját, a népe és a világ sorsa. Várunk mindenkit, aki nem csak sodródni akar az árral, hanem a saját kezébe kívánja venni a sorsának irányítását. Várunk mindenkit aki meg akarja változtatni a világot. Mert mi megváltoztatjuk a világot a Szeretet és a Fény által.

Helyszín: a Hármashatár hegy
Találkozó: 65-ös busz Fenyőgyöngye megálló
GPS: N 47.540346 , E 19.005804
Időpont: 2011. december 22.-én 18 óra
Hozz magaddal gyertyát vagy fáklyát és egy zseblámpát.

Written by Elric Freeman

A siker nem a kevesek kiváltsága, még ha sokszor úgy is tűnik. Tanulható, és én azt tűztem ki célomul, hogy minél több embernek segítsek a cikkeim, tanfolyamaim, személyes konzultációk által.

Tags: , , , , , , ,

Te mit gondolsz?

Copyright © 2009 Teljesség Forrása. All rights reserved.
Designed by Theme Junkie. Powered by WordPress.