You are here: Home // Siker // Válság és valóság

Válság és valóság

Avagy addig üsd a vasat amíg meleg…

Szeretnék némi világosságot gyújtani a média által gerjesztett homályban. Ahogy nézem a közösségi oldalakat, de akár a mindennapi beszélgetésekben átlag 1 óránként biztos előkerül a válság, Orbán mennyire ilyen v. olyan, stb.

Nos eleget hallgattam, és kifakadtam: “A 90es években amikor a gazdaság fellendült, meggazdagodtál?”

“ÖÖÖ, nem.”

Voltak akik meggazdagodtak? Elég sok sikersztorit lehetne sorolni csak Mo-n.

Én egy dolgot javasolhatok. Mindenki kezdjen el aggódni a SAJÁT sorsa miatt, és hagyja az ország sorsát azokra, akik ezért kapják a fizetésüket. Eddig is remekül elcseszték, ezután is megoldják nélkülünk.

Egy más megközelítésben, jó gazdasági körülmények között épp olyan könnyű hibázni, mint most. És ugyanígy van ez a gazdagsággal. Most ugyanolyan könnyű meggazdagodni, mint 5 vagy 10 éve. Erre élő példa Elric, aki most a “válság” kellős közepén a nulláról úrja felépít egy vagyonos életet. Ennek a folyamatnak a főbb állomásairól olvashatsz majd itt az oldalunkon.

Fókuszálj arra, amire van befolyásod, amit meg tudsz tenni, ami lehetséges és ami nagyszerű. Vedd észre a bőséget és a lehetőségeket amelyek körülötted is ott vannak, és ne foglalkozz a hírekkel. Fókuszálj az életedre. Válságok mindig is voltak, és lesznek is, mert ez a fajta gazdasági rendszer ezt igényli. Ezt most nem fejteném ki, de akit érdekel, az vegyen részt valamelyik pénzügyi témájú képzésünkön, ahol megtudhatja a pontos miérteket.

Most inkább arról írnék, hogy ez hogyan érint minket. Mivel sokan abból élnek hogy országokat adósítanak el, most mást sem hallunk csak hogy Mo. mekkora balek, és ejnye bejnye lesz, ha nem állunk be újra a sorba. Ez a háttér. Amíg ki nem csikarnak egy újabb aláírást belőlünk, senki se számítson rá, hogy a propagandagépezet leáll.

Hogyan érint ez téged?

A legtöbben általános létbizonytalanságot éreznek ezekben az időkben. Leépítések, nehezen menő vállalkozások, árakciók, és még sorolhatnám.

Mi történik most?

Változás. Ha nem veszel róla tudomást, akkor lemaradsz. Ha nem tudsz lépést tartani, lemaradsz. Ha nincs elég bátorságod, akkor is. Vedd észre azokat a lehetőségeket, amelyek a piacon vannak. Számtalan olyan dolog van amivel MOST érdemes foglalkozni. Nem tegnap, mert tegnap még nem létezett, és nem is holnap, mert addigra már elkéstél.

Kik azok akik a legtöbbet fogják profitálni a mostani válságból?

Akik képesek meglátni az újat, és készek kihasználni a lehetőséget.

Mit lehet ilyenkor csinálni?

A vállalkozók mit is csinálnak? Problémákat oldanak meg. Gondolkodj azon mennyi rengeteg probléma van manapság, amire kell megoldás! Csak a napokban Mo-n teljesen új 56 Mrd-os piac nyílt meg. Te miért nem tudsz róla?

Gondold végig ezeket a dolgokat. Lehet, hogy tanulnod kell majd. Na, nem arra a papír orientált tanulásra gondolok. Hanem arra, amikor a tudás megszerzése a cél!

Joy

 

Written by Szűcs Andi

A kezdetektől fogva természetgyógyászként dolgozom, de akkor még kineziológiával, EFT-vel segítettem a hozzám fordulóknak. Kb. 5 éve foglalkozom biorezonanciás állapotfelméréssel, és táplálkozási tanácsadással, anyagcsere típusú diétákkal. Több ezer ember szervezetébe volt alkalmam bekukkantani, sok-sok látványos javulásnak voltam szemtanúja, és van pár baba is aki egy-egy diéta, méregtelenítés után örvendeztette meg (leendő) szüleit. Folyamatosan képzem magam, mert a szervezetünk egy nagyon bonyolult rendszer, bonyolult összefüggésekkel. Szerencsésnek tartom magam, mert a hobbim a munkám is.

Tags: , , , , , ,

Te mit gondolsz?

Copyright © 2009 Teljesség Forrása. All rights reserved.
Designed by Theme Junkie. Powered by WordPress.