You are here: Home // Milliomos elme // Van-e titkos recept?

Van-e titkos recept?

Rita következő írása (előzőt itt találod), hasonló felismeréseket kívánunk neki, és kitartást a megvalósításhoz!

 

Megint akadt egy témám, vagyis volt az eddig is, csak rossz szokásomhoz híven halogattam. Igen ez az egyik a sok dolog közül, amiről le kell szoknom. No, de most nem ezért ragadtam billentyűt 🙂

Szóval visszatérve a címhez, recept van és közel sem titkos. Bárki hozzá férhet. Biztos vagyok benne, hogy már jó páran olvastatok a témában legalább egy könyvet, hallottatok valamit róla, vagy voltatok olyan előadáson, aminek ez illetve valami hasonló volt a címe. Én is voltam előadáson, és könyvet is olvastam.

Nem titkolt szándékom, hogy a poros kis életemet lecserélem, valami kalandosabbra, élvezetesebbre. Mert ugyan mi az élvezet abban, hogy mindennap felkelsz és bemész dolgozni. Teljes monotonitás. Persze lehet azt mondani, hogy legyek hálás, hogy egyáltalán van hol dolgoznom, laknom. Meglepő, de az vagyok, viszont nem elégszem meg azzal, ami eddig volt. No, nem kapzsiság vezérel, de miért ne??? Miért kellene, úgy élnem, ahogyan eddig? Miért kellene, hónapról, hónapra élnem (ráadásul egyre rosszabbul….növekvő árak és változatlan fizu mellett), főleg akkor, ha változtathatok ezen? Miért ne utazgathatnék? Miért ne adhatnék többet a gyermekemnek? Miért ne taníthatnám őt is arra, hogy nem csak a mókuskerék létezik?
Szóval az első, amit megtettem azt már egy korábbi cikkemben olvashattátok részt vettem egy tréningen, ami a vonzás törvényéről szólt és ez már részemről biztosított abban, hogy ott a helyem az előadó (Elric Freeman) következő előadásán is, melynek már annyiban más volt a témája, hogy mit tehetünk még azon kívül, hogy vonzzuk vágyunk tárgyát. Jelen esetben a Pénzt, illetőleg a gazdagságot. Az előadáson sikerült megértenem, hogy én is tehetek azért, hogy ne csak egy legyek „a mókuskerekükben futkosó hörcsögök” közül. Gondolkodhatok másként. Cselekedhetek másként. Élhetek, másképp. És mindez csakis rajtam múlik. Elric rámutat, és megfelelő irányba állít, ahhoz, hogy elindulhass a gazdagsághoz vezető úton. Azt hiszem életem összes befektetése közül ez a két tréning ára, amit sosem fogok megbánni. Persze vehetnél mindenféle sikerkönyvet is, az sem rossz, de pár pici bibi van velük, mégpedig, hogy az ilyen témájú könyvek kilencvenakárhány %-ka Amcsi, de mindenképp külföldi, az ott leírtak, csak részben lesznek jók az itthoni állapotokra. Megemlíteném azt is, hogy a ”gyakorlatról” vajmi keveset ejtenek szót. Biztosíthatlak róla Elric nem fizetett nekem egy fillért se, hogy reklámozzam, de ha van némi jártassága az embernek, abban a játékban, hogy élet, akkor azt is tudja, hogy a legjobb reklám, az, ha egyszerűen valamit jól csinálunk és mások kürtölik világgá, micsoda nagyszerű dolgot tudunk mi. 🙂
Amire mindenképp szükséged van ahhoz, hogy jobb életed legyen:
CÉLOK, ez a legfontosabb, enélkül nincs semmi.
Nyitottság, akarat, kitartás és elkötelezettség, hogy megtanulod mindazt, ami szükséges ahhoz, hogy elérd a célodat.

Jó utat mindenkinek!

 

Written by Szűcs Andi

A kezdetektől fogva természetgyógyászként dolgozom, de akkor még kineziológiával, EFT-vel segítettem a hozzám fordulóknak. Kb. 5 éve foglalkozom biorezonanciás állapotfelméréssel, és táplálkozási tanácsadással, anyagcsere típusú diétákkal. Több ezer ember szervezetébe volt alkalmam bekukkantani, sok-sok látványos javulásnak voltam szemtanúja, és van pár baba is aki egy-egy diéta, méregtelenítés után örvendeztette meg (leendő) szüleit. Folyamatosan képzem magam, mert a szervezetünk egy nagyon bonyolult rendszer, bonyolult összefüggésekkel. Szerencsésnek tartom magam, mert a hobbim a munkám is.

Te mit gondolsz?

Copyright © 2009 Teljesség Forrása. All rights reserved.
Designed by Theme Junkie. Powered by WordPress.