You are here: Home // Milliomos elme, Siker // Mennyit ér az életed valójában?

Mennyit ér az életed valójában?

Az egyik legkomolyabb hiba, amit az emberek elkövettek, hogy elhitték, nem érnek semmit. Hogy az életük nem számít, legfeljebb egy pár közeli ember számára.

Nincs igazam?
Carpe diem. Élj a mának. Ez van most. Nem számít a jövő, ki tudja mi lesz, majd megoldódik. Most élek, most fogyasztok, mert nekem jár. Az élethez nélkülözhetetlenek a státusszimbólumok. Mert ettől vagy valaki. A gyerekek reklámokon nőnek fel, nem a szabad levegőn. Ők is csak annyit látnak, hogy vásárolni kell. Mert nem lesz menő az oviban/suliban, ha nincs meg a legújabb játék. A filmek, mesék előre gyártott sablonokat ültetnek az agyukba (agyadba) attól függően mi az aktuálisan kívánatos cél.

Mi az érték? Az élmény. Újabb és újabb élményeket keresünk. Életérzéseket amiket a reklámokban filmekben látunk. Milyen jól néz ki télen egy teával leülni a kandalló mellé, a cica dorombol az öledben, és közben olvasgatsz. Mégis milyen kevesen élvezik ezt a való életben. Mert ott más… nincs hangulat. Mert az belőled fakadna.
Így van mit kergetni. A legtöbben úgysem érik el.
Az élményekkel egyébként csak az a baj, hogy előbb utóbb elfogynak.

Szóval elhittük, hogy az egyes ember semmi. Te nem tudsz hatást gyakorolni a világ működésére, nem tudod megváltoztatni, nem tehetsz semmi fontosat. Az egyén kevés, tömegek kellenek.
Bármi amiben az ember(ek) szó szerepel, az rólad is szól. Mert Te is ember vagy. Ezt mind mind rád mondják!

De gondolj csak bele. A világtörténelemben mindent egyes emberek tettek. A feltalálók egyszer csak rájöttek nagyszerű dolgokra. Egyes emberek változtatják meg nap mind nap a világot, téged pedig azzal etetnek, hogy ez lehetetlen. Mindent az egyének hoznak létre!
Éppen ezért Te mérhetetlenül fontos vagy! Minden nap, minden döntésed számtalan embert befolyásol a saját döntéseiben. Néha elég egy pillantás, egy szó, hiszen folyamatos döntéshelyzetben vagyunk, és folyamatosan cselekszünk. Te és nem egy tömeg.

Gondold végig csak egy napodat. Kivel találkoztál, kivel beszéltél telefonon, e-mailen, chaten, akárhogy. Milyen hatást gyakoroltál rá? Megbántottad, örömet szereztél, vagy egy fontos információt osztottál meg vele? Hogyan befolyásolta ez az ő életét, döntését? És így tovább.

Soha ne hidd el, hogy te kevesebbet érsz, mint más!

A mi célunk, hogy megváltoztassuk a világot. Egy percig sem hisszük, hogy ez lehetetlen. Az összes cselekedetünket ez motiválja, és nem egy apró sikert könyveltünk már el.
Mi az emberek képzésében látjuk ezt az utat, mert minden egyes ember fejlődése előmozdítja a többi ember fejlődését. Mindenkinek kötelessége pontosan ezért, hogy saját maga fejlődjön.

Éppen ezért a tréningek és személyes konzultációk mellett, MasterMind csoportokat alakítunk. Először a nagyobb városokban, majd később mindenhol.

Ezek a kis csoportok együtt gondolkodva fontos változásokat fognak tudni elérni az élet minden területén.
A csoportokról és a jelentkezés módjáról hamarosan mindent megtudhattok, addig is gondolkodjatok el rajta, hogy szeretnétek-e részt venni egy ilyen komoly projektben, és hogy mivel tudtok hozzájárulni a sikerhez.
(Mivel itt szellemi munkáról folyik szó, a hozzájárulás formája is ez, nyilván mindenki más képességekkel bír.)

„Soha se kételkedj abban, hogy egy mély gondolatokkal rendelkező, felelősségteljes kis csoport képes megváltoztatni a világot, hiszen ez az egyetlen módja a világ megváltoztatásának!” (Margaret Mead)

Written by Szűcs Andi

A kezdetektől fogva természetgyógyászként dolgozom, de akkor még kineziológiával, EFT-vel segítettem a hozzám fordulóknak. Kb. 5 éve foglalkozom biorezonanciás állapotfelméréssel, és táplálkozási tanácsadással, anyagcsere típusú diétákkal. Több ezer ember szervezetébe volt alkalmam bekukkantani, sok-sok látványos javulásnak voltam szemtanúja, és van pár baba is aki egy-egy diéta, méregtelenítés után örvendeztette meg (leendő) szüleit. Folyamatosan képzem magam, mert a szervezetünk egy nagyon bonyolult rendszer, bonyolult összefüggésekkel. Szerencsésnek tartom magam, mert a hobbim a munkám is.

Tags: , , ,

Te mit gondolsz?

Copyright © 2009 Teljesség Forrása. All rights reserved.
Designed by Theme Junkie. Powered by WordPress.