You are here: Home // Milliomos elme // Szabályok

Szabályok

A minap kaptuk ezt az üzenetet a facebookon, és mivel elég általános problémáról van szó, úgy gondoltam, hogy egy bejegyzést szánok a témának.

Idézem:

Én nem tudom, mit gondoltok, de olvasom ezt a sok Osho-t és a többi “oltogatást” de mindenhol csak a mézesmadzagot látom. Néhány elhintett morzsa, aztán a szomorú valóság, h fizess(!).
(Pici matek: 47,000. (Már akinek van ennyi jövedelme) – 22,000 rezsi, -25,000 gyógyszer. Máris elfogyott a pénzem pedig még nem is ettem de legalább van fedél a fejem felett és ha elég ügyesen guberálok, nem halok …éhen ebben a hónapban sem.)
Na most ebből a maradék 0Ft-ból kifizetek minimum 12,000-et, még mindig nem gyógyultam meg, de legalább akkora mínuszba vágtam magam, amiből nem lesz egyszerű kimászni. De mivel szeretnék javulást, kövi hónapban megint fizethetek 12,000-t. 4 emberből megkeresitek az én havi jövedelmem. Ti meg csak egyre szaporodtok és gazdagodtok. Mert hát ugye nem én megyek az előadásra Mercedes-szel. Fene azt a nagy önzetlen jóindulatotokat. Tényleg mindenki a szegények pénzét akarja elvenni.. Egyszer látnám csak, hogy bármely’ ilyen csoport kiemelne 1, 2 esetleg 3 olyan személyt, akinek tényleg szüksége van a segítségre, de nincs rá pénze, és azt mondanátok nekik, h “Elvállalok 2 tréninget/kezelést ingyen, és ha úgy érzi, h gyógyul, a 3. tréninget kifizetheti abból a pénzből, amit megspórolt a gyógyszereken.” De nem! Ilyet még sehol nem láttam v hallottam! Vajon miért nem? Talán nem kifizetődő befektetés?? Mert olyan nagy lenne a hatás, h inkább megmaradna gyógyszereknél? :(( Vagy annyira kapzsik vagytok?? Esetleg 3. opció??

 

Először is leszögezném, hogy most először és utoljára fogok olyan bejegyzésre válaszolni, ahol a hozzászóló nem vállalja a saját nevét. Pont az a baj az internettel, hogy bárki írhat bármit, nincs következmény, nincs korlátja az információ áramlásnak, és a legtöbben teszik ezt név és arc nélkül.

Hogy miért nem gyógyítunk/kezelünk/tréningezünk ingyen?

 1. A cikkek amiket írunk, rengeteg tudást tartalmaznak, sőt a hírlevél amit kiküldünk olyan EFT-s formulákat többek között, amikkel épp a pénzügyi problémákat lehet orvosolni. Mindezt ingyen.

 2. Lehet látogatni az ingyenes előadásainkat is. A következő jún. 9 Cserkút. Délelőtt a „Kiút a gödörből” és délután a „Milliomos Elme” tréningből hallhattok ízelítőt. Mindkettő hasznos lehet az üzenet írójának is. Az első gyakorlati módszereket mutat be a pénzügyi csapdák elkerülésére a második pedig arról szól, hogy hogyan tudjuk elérni az anyagi jólétet.

 1. Számtalan esetben dolgoztunk karitatív jelleggel, és biztos hogy még fogunk is. Ugyanakkor lássuk be, hogy a számláinkat sem fogja helyettünk befizetni más. És a pékhez sem mehetek be, hogy ugyan dolgozzon a kedvemért ingyen. Ha valaki szeretne ingyen dolgozni, kérem jelezze, hátha felülbírálom az álláspontom. Mivel szeretünk adakozni, és önzetlenül segíteni, továbbra is lesznek akik élvezhetik áldásos tevékenységünk ingyen. De nem vagyok annyira álszent, hogy ezzel „marketingezzem” a tevékenységünket.

Sajnos sokan azt gondolják, hogy ha valaki tréninget tart, gyógyít azt ingyen is megtehetné. De azt elfelejtik, hogy ezért a tudásért mi bizony rengeteget tanultunk, kutattunk. Időt fordítottunk ezekre, gyakoroltunk. És mivel Magyarországon max másodkézből lehet információhoz jutni, nem itthoni tréningdíjakat fizetünk (+ utazás stb)…

Én ma is tanultam, sőt tegnap is. Szerintem sosem lehet abbahagyni.

 1. Ha mindez nem lenne elég, felhívnám a figyelmet az univerzum egyik alapvető törvényére. Úgy hívják a Polarítás vagy Kiegyenlítődés Törvénye (de ismerik még az Egyensúly Törvénye néven is). Nincs olyan, hogy kapok valamit, és nem adok semmit cserébe. Ez lehet bármi, de a pénz egy olyan univerzális csereeszköz, ami megkönnyíti ennek az energiacserének a lebonyolítását.

 1. Azok az emberek akik a környezetünkben vannak huzamosabb ideig (akár „csak úgy”), minden esetben rengeteget tanulnak, és ez náluk az anyagiakban is meglátszik. Viszont megválogatjuk, hogy kivel töltjük az időnket. Ha valaki csak panaszkodni tud, és negatív annak esélye sincs. (nincs kivétel) A többieket üdvözöljük a köreinkben. A weboldalunkra, a közösségünkre, és a Master Mind csoportokra is igaz, hogy csak olyan embereket szeretnénk, akik elkötelezettek a céljaik iránt, és pozitív életszemlélettel rendelkeznek. Mi itt támogatjuk egymást és ebbe nem fér bele az áskálódás, fúrkálódás, a pletyka, és egyéb nem építő jellegű megnyilvánulás.

Írtam egy pár olyan módot, ahogy költséghatékony módon lehet tanulni tőlünk. Lehet válogatni. DE, ha valaki még ott tart, hogy a körülményeiért másokat hibáztat és leragadt a külső okoknál, az ne a mi munkásságunkkal kezdje az „ismerkedést”. Elric egyik első és legalapvetőbb tanítása a személyes felelősségvállalás a saját sorsunkért. Ez a felelősségvállalás a különbség aközött, hogy vidáman szörfözöl a hullámokon vagy csak dobálnak össze-vissza az áramlatok.

Nyilván lesznek, akiknek nem tetszik a hozzáállásom. Nekik azt üzenem, hogy számtalan csoportot találnak, ahol ápolják az egojukat, veregetik a vállukat,. Mi nem fogjuk. Tőlünk azt kapja mindenki amire VALÓBAN szüksége van a fejlődéshez, növekedéshez, és nem azt amire SZERINTE szüksége van. Ezért sosem lesz ÓRIÁSI a követő táborunk. Mert ez nem tömegsport. Mi minőségi emberekkel dolgozunk, és nem a mennyiség számít.

Joy

Written by Szűcs Andi

A kezdetektől fogva természetgyógyászként dolgozom, de akkor még kineziológiával, EFT-vel segítettem a hozzám fordulóknak. Kb. 5 éve foglalkozom biorezonanciás állapotfelméréssel, és táplálkozási tanácsadással, anyagcsere típusú diétákkal. Több ezer ember szervezetébe volt alkalmam bekukkantani, sok-sok látványos javulásnak voltam szemtanúja, és van pár baba is aki egy-egy diéta, méregtelenítés után örvendeztette meg (leendő) szüleit. Folyamatosan képzem magam, mert a szervezetünk egy nagyon bonyolult rendszer, bonyolult összefüggésekkel. Szerencsésnek tartom magam, mert a hobbim a munkám is.

Tags: , ,

4 hozzászólás to " Szabályok "

 1. egy gondolat jutott eszembe a post nyomán, bár nem az enyém de mindent elmond :

  “A sikeres emberek mindig keresik a lehetőséget arra, hogy másoknak segítsenek. A sikertelenek, mindig azt kérdezik “Mi hasznom van nekem ebből?””
  Brian TRACY

 2. Csilla szerint:

  Számomra nagyon úgy tűnik,hogy a névtelen üzenő nem azzal foglalkozik, hogy elsősorban ő miért került abba a helyzetbe, amibe, hanem azzal, hogy a másik miért van abban, amiben (ezt is csak anyagi értelembe teszi). Az üzenet küldője a Mercivel van elfoglalva, amihez semmi köze. Ha nem tetszik, akkor ne menjen oda.
  A levélíróhoz hasonló emberek körülöttem is voltak páran, de miután növeltem saját tudatosságomat és ezzel párhuzamosan nem szolgáltattam jószágot a vérszívásukhoz, ezért hasonló szemrehányásokat kaptam magam is.

  A külső körülmények (anyagiak is), a belső állapotok kivetülése. Nem mindig könnyű szembesülni a hiányosságainkkal, de a kifogások gyártása is időbe és energiába tellik.
  Miért nem a megoldásokra használjuk inkább ezt az energiát?

 3. Elolvasva a cikket úgy gondolom, hogy a válasz kerek, jó, egyet érték vele. Amin szerintem érdemes elgondolkodni és esetleg tovább vinni, az az üzenet: “nem tudok egyedül kimászni a negativitásomból”. Sokan úgy szocializálódtak, hogy természetes lételemük a negatív megszokásaik halmaza, (pl.: igen, igen de… stb.)nincs, vagy minimális a pozitív létezési állapotra a minták bennük. Szerintem azt lenne érdemes megvizsgálni, hogy üzletileg megéri-e minél több emberrel megismertetni a pozitív létezést alapjait ingyen. Nem a tréningjeitekre gondolok, mert ezeken már nincs arra idő, hogy ezt tanítsátok, úgy gondolom, hogy ott erre már szükség van mint az ABC ismeretére az olvasáshoz. Ha ez ingyen (pl. hírlevél) vagy olcsón (1000-2000 Ft) eljut sok emberhez akkor azok akik már megértek a változásra (már rosszul érzik magukat az életükben) jóval több a tanfolyamaitokat sikeresen elvégző embert generálna. Az a tapasztalatom, hogy az emberek túlnyomó többségét (80/20 ? 🙂 )úgy szocializálta a környezete, hogy ne vállalja az un. negatív eredményét a cselekedeteinek, mert akkor büntetés következik. Ezért kivetít, és kint keres tévesen hibást, és nem is tudja, hogy így fosztja meg önmagát a legértékesebb kincsétől a személyes tapasztalatától: ez így nem működik, vagy ez így nem azt az eredményt adja amire vágyom.Így még esélye sincs a korrekcióra és ugyan azt a fajta lépéskombinációt követi el újra meg újra.
  Összefoglalva ezt a részét érdemes lenne végiggondolnotok esetleg, hátha támogatná az üzleteteket. 🙂

  • Elric Freeman szerint:

   Nagyon jó a gondolatmeneted Imre! Éppen ezért szoktam önköltséges előadásokat is tartani. Itt gyakorlatilag csak a terembérletet dobják össze a résztvevők.

   Most van folyamatban pár gondolatébresztő youtube videó elkészítése, amit korlátozás nélkül bárki meg tud majd nézni. Keressetek rá a freemansoulness felhasználóra vagy a nevemre. Nyár végéig elkészülök velük…

Te mit gondolsz?

Copyright © 2009 Teljesség Forrása. All rights reserved.
Designed by Theme Junkie. Powered by WordPress.