You are here: Home // Siker // Tippek, hogy több pénzed legyen

Tippek, hogy több pénzed legyen

1. Költs kevesebbet, mint amennyit keresel

Csalódtál mi? Most valami olyasmire vártál, amit még soha nem hallottál. Nos igen, ez nem túl misztikus, de talán a legfontosabb. Az egész probléma, ami most kialakult, abból fakad, hogy olyan pénzből költekezünk, amit még meg sem kerestünk, vagy mondjuk 20 év alatt tudunk összespórolni. Emberek ezrei próbálják nap mint nap elverni amijük van. Ki az aki nem szenvedett meg a pénzéért? Elviselted a főnököd, a hétfőket, stb. Nincs azzal semmi gond, ha valaki sokat költ, kivéve, ha keveset keres.

Tipp 1: A bevételed 10 %-át rakd félre mindig minden hónapban. Mindenképp készpénz legyen, ha szereted az ilyesmit rakd bele egy szép dobozba, add meg a módját.

2. Változtasd meg a gondolataidat

Az első lépés, hogy ismerd föl majd változtasd meg a gondolataidat a pénzzel, a sikerrel és önmagaddal szemben. Sok sok coach kliensünk keresett meg bennünket, amikor kipróbáltak már mindent, és semmi sem segített. Ez a pont az, amit nem lehet átugrani. És ez az, ami a legtöbb nehézséget is okozza. Ugyanis nem olyan egyszerű egy régi berögződést megváltoztatni. Ez hasonló a sporthoz. Ha egy sportoló nem érzi magát bajnoknak, soha nem is lesz az. Nem véletlen, hogy fejben sokszor le kell játszaniuk a győzelem pillanatát. ELŐSZÖR kell győztesnek, gazdagnak érezned magad, ugyanis ekkor kezded vonzani az áhított dolgot.

Tipp 2: Írd össze milyen kulcsfontosságú hiedelmeid vannak a pénzzel, sikerrel és magaddal kapcsolatban, és kezdj el dolgozni rajtuk.

3. Adakozz mindenféle elvárás nélkül

Ha pénzt szeretnél, adj pénzt. Ha több törődést, akkor törődj te is másokkal. Minél többet adsz, annál többet fogsz visszakapni. De nem mindegy, hogy hogyan teszed. Nem csak az számít, hogy fizikailag adsz valakinek mondjuk pénzt, hanem az is, hogy mit érzel eközben. Mondanom sem kell, ha úgy adod mintha a fogadat húznák, épp az ellenkezőjét éred el. Ha ezt megtanulod, a pénz szabadon tud áramolni a valóságodban.

Tipp 3: Fizess úgy nap, mint nap, hogy közben hálás vagy. A boltban, a postán, mindenhol.

Lesz még folytatás, de nem írok most többet, mert először kezdd el ezeket alkalmazni. Annyi rengeteg információ elérhető manapság, mindenki keres mint az őrült, pedig csak elő kell venni 3 dolgot, kitartóan alkalmazni nap mint nap, egész addig amíg a lényeddé nem válik. Ha ez megtörtént, akkor keress 3 másik változtatni/javítani valót, és így tovább. De ha örökké csak keresel, és nem alkalmazol semmit,vagy túl sokat akarsz egyszerre, akkor egy helyben topogsz.

Joy

Written by Szűcs Andi

A kezdetektől fogva természetgyógyászként dolgozom, de akkor még kineziológiával, EFT-vel segítettem a hozzám fordulóknak. Kb. 5 éve foglalkozom biorezonanciás állapotfelméréssel, és táplálkozási tanácsadással, anyagcsere típusú diétákkal. Több ezer ember szervezetébe volt alkalmam bekukkantani, sok-sok látványos javulásnak voltam szemtanúja, és van pár baba is aki egy-egy diéta, méregtelenítés után örvendeztette meg (leendő) szüleit. Folyamatosan képzem magam, mert a szervezetünk egy nagyon bonyolult rendszer, bonyolult összefüggésekkel. Szerencsésnek tartom magam, mert a hobbim a munkám is.

Tags: , , , ,

1 Response to " Tippek, hogy több pénzed legyen "

 1. Az egyik legfontosabb dolog, amit a pénzügyekről és a gazdagságról érdemes megtanulni, hogy nincs egyszerű és rövid útja a meggazdagodásnak, ugyanakkor nagyon jól kitaposott, megoldások állnak rendelkezésre a vagyon folyamatos gyarapításához.

  Magadra költs először: mielőtt bármi más tennél, tedd félre megtakarításként a jövedelmed néhány %-át. Kezdj kicsiről ha másként nem megy, akár 1% is megteszi és folyamatosan növeld, amint lehetőséged van rá. A cél 20%

  Ideális esetben a fizetésnek kevesebb, mint 50%-t szabad csak elköltened a szükségleteidre (35% alatt tartva a legjobb), ezek azok a kiadások amit mindenképp be kell fizetned, mindegy mi történik ( rezsi, étel, biztosítás, hitel, tanulmányi kiadások)

  A jövedelmed 30%-át azokra a dolgokra költs amit akarsz (kábelt tv, internet, mozi, könyvek) de a maradék 20% ot takarítsd meg.

  Ne válj a pénz megszállotjává, a pénz több lehetőséget ad, de sokkal könnyebb boldognak maradni, ha uralni tudod az életed és a pénz lehetővé teszi azt, hogy egyszerűbben menedzselj dolgokat.

  A legsikeresebb emberek azok, akik a legtöbbet és a legtovább csináltak valamit. Tedd a megtakarítást élvezhető sporttá.

  Sok ember habozik, nem mer belekezdeni a pénzügyei megoldásába, mert nem tudják mi lehet a legjobb kezdő lépés. Nem szabad aggódni amiatt, akkor követed el a legnagyobb hibát, ha nem kezded el. Könnyű letenni a dolgokat. De minél előbb kezdesz el a céljaid irányába dolgozni, annál könnyebben és gyorsabban fogod őket elérni.

Te mit gondolsz?

Copyright © 2009 Teljesség Forrása. All rights reserved.
Designed by Theme Junkie. Powered by WordPress.