You are here: Home // Milliomos elme // Az üzleti siker elsőszámú titka

Az üzleti siker elsőszámú titka

Elgondolkodtál már azon, hogy egyeseknek miért sikerül minden amibe belekezdenek, másoknak meg semmi sem jön össze? Miért van az, hogy kitűzöl célokat, mégse történik semmi?

A sikernek sok összetevője van, de amiben minden sikeres ember egyetért, az az, hogy kell valaki aki támogat. Ennek van a legnagyobb jelentősége. Mivel a széthúzás és egyet nem értés a jellemző manapság a családokon belül, ezt a szerepet ma már a trénerek, coachok töltik be. Erről már írt Elric, a Szerető Tükrök című cikkében. De mi az, ami csak tőled függ, és a legfontosabb a sikereidhez?

Ehhez folytassuk az idegi és agyi folyamatok feltérképezését, és nézzük meg mennyi új felfedezést tettek még az agykutatók. Az már megerősített tény, hogy a sikeres emberek a gondolkodásmódjuk miatt sikeresek.

Mindenhez, amit el akarsz érni, kell:
1. megfelelő gondolkodásmód
2. dolgok amikben hinned kell
3. dolgok, amiket meghatározott sorrendben tenned kell, hogy elérd amit szeretnél

Persze mindannyian azt hisszük, hogy keményen dolgozunk a céljainkért, de az igazság az, hogy amikor egy megszokott helyzetbe kerülünk, egy régi minta szerint cselekszünk. Ugyanazokat a régi élményeket éljük újra és újra, és ennek az a következménye hogy az eredménye a cselekvésnek nem tud változni.

Szóval melyik terület felelős az üzleti sikereidért? A tudatalattid az ami megakadályoz, hogy álmaid életét éld. Amit viszont kevesebben tudnak, hogy a tudatalattit módszeresen újra lehet programozni.

A tudatalattid és a mentális programjaid felelősek azért, hogy:
Tudod, hogy mit kellene tenned, és meg tudnád tenni, de mégsem teszed.
Számtalan könyvet, cd-t, és tréninget hallgattál, de nem tudod mégse alkalmazni amit tanultál.
megakadtál egy szinten, anyagi és egyéb téren

A mentális szoftver

Gondolj bele hogyan működik a számítógép. Van egy hardware, az operációs rendszer, erre telepítünk különböző programokat, és ezzel elérünk eredményeket. (hardware+operációs rendszer+szoftver=eredmény)

Ha nem tetszik az eredmény, ebből következik, hogy a három tényező közül kell változtatni az egyiken. Azért általában a szoftvert szoktuk változtatni, mert az változtatja az eredményt.

Nézzük az analógiát:
Te(hardware)+agy(operációs rendszer)+szokások,hiedelmek(szoftver)=eredmény

Az utolsó agykutatások eredményei alapján, a legtöbb problémát az életedben nem a fizikai TE és nem is annyira az agy okozza, hanem a szokások és a hiedelmek.

Szóval mik is azok a szokások és hiedelmek, amik szabotálják a sikereidet, és nem engedik, hogy megtegyél olyan dolgokat, amik fontosak lennének a sikereidhez?

A TUDATOS ÉS A TUDATALATTI

A tudatos agy felelős azért, hogy:
El tudod képzelni és dönteni hogy mit szeretnél elérni
Meg tudod határozni, hogy mit kell tenned ezért
Össze tudod szedni a céljaidat és az álmaidat, és izgatott tudsz lenni miattuk
És ez az izgalom ösztönöz arra, hogy tegyél lépéseket DE CSAK RÖVID IDEIG
Ösztönzi vagy tiltja az ötleteidet vagy céljaidat

A tudatalatti:
96-98%-ban kontrollálja az érzelmeket, viselkedést
kontrollálja az összes életfenntartó működést
nem tud különbséget tenni az igazi és a képzelt között – ha megtanulod, hogy ültess el új gondolatokat, viselkedésmintákat, célokat ebben a részében az agyadnak, azonnal új módokon kezdesz működni, ahogy előtte sosem.
itt vannak a korlátozó hiedelmek és szokások
a tudatalatti a szoftver, amit bármikor újra lehet programozni.

Tehát elmész a különböző rendezvényekre, megtanulod az információt, tudod, hogy el tudod érni amit szeretnél (és ezt a tudatos felével realizálod az agyadnak) de a gondolataid, hiedelmeid, érzéseid és szokásaid (a tudatalatti része az agyadnak) nem engedi, hogy bármit tegyél érte.

Fontos! A tudatos agy 4%-ban felelős a sikereidért, a tudatalatti pedig a maradék 96%-ért. Érdemes ezek szerint némi időt szentelni a tudatalatti újraprogramozásának?

A legújabb kutatásokról és technikákról, azaz a hogyanról a következő cikkemben fogok írni. Valamint az egyik legfontosabb témája a következő Milliomos elme tréningnek is ez lesz. Ha eleged van, hogy bármit csinálsz mégsem jutsz előrébb, itt a helyed.

Written by Szűcs Andi

A kezdetektől fogva természetgyógyászként dolgozom, de akkor még kineziológiával, EFT-vel segítettem a hozzám fordulóknak. Kb. 5 éve foglalkozom biorezonanciás állapotfelméréssel, és táplálkozási tanácsadással, anyagcsere típusú diétákkal. Több ezer ember szervezetébe volt alkalmam bekukkantani, sok-sok látványos javulásnak voltam szemtanúja, és van pár baba is aki egy-egy diéta, méregtelenítés után örvendeztette meg (leendő) szüleit. Folyamatosan képzem magam, mert a szervezetünk egy nagyon bonyolult rendszer, bonyolult összefüggésekkel. Szerencsésnek tartom magam, mert a hobbim a munkám is.

Tags: , , , , ,

4 hozzászólás to " Az üzleti siker elsőszámú titka "

  1. Gratulálok az íráshoz! 🙂
    Szerintem is a jó szokások, a helyes gondolkodás az, ami leginkább közelebb viszi az embereket a sikerhez. És persze a kitartás,mellyel ezeket létre lehet hozni…

  2. Gabor Nagy szerint:

    Jó a cikk, szeretem és ismerem a témát. Én is most publikáltam a Siker képlete írásomat, videómat és vannak dolgok amikről hasonlóan gondolkodunk. Sok sikert!:)

  3. Sirmer Imre szerint:

    Remek a cikk, csak gratulálni tudok és teljesen egyetértek vele! 🙂

Te mit gondolsz?

Copyright © 2009 Teljesség Forrása. All rights reserved.
Designed by Theme Junkie. Powered by WordPress.