You are here: Home // Gondolkodj!, Siker // Fény és Sötétség

Fény és Sötétség

Sok helyen olvasom mostanában, hogy “a Fény elpusztítja a Sötétséget”, de ez egy óriási baromság! A Fény soha nem tudja elpusztítani a Sötétséget, csak ideiglenesen visszaszoríthatja.

Ha elhisszük a népszerű ezoterikus téveszmét, akkor abba a csalóka ábrándba ringatjuk magunkat, hogy egyszeri tettek révén biztosíthatjuk a “révbe” érésünket. Ezzel szemben azt kell tudomásul vennünk, hogy az Univerzum alapállapota a sötétség. Igaz ez a fizikai és a spirituális világban is. Ennek visszaszorításához folyamatos erőkifejtésre van szükség.

Ráadásul nem elég ha a magunk életében megtaláljuk és fenntartjuk a Fény állapotát, de meg kell találnunk ezen Fénynek a továbbadási módját is. Meg kell találni a módját, hogy felerősítsük és továbbadjuk az utókornak. Ugyanez igaz a Fény minden megjelenési formájára az életünkben. Mindegy, hogy siker, gazdagság, egészség vagy párkapcsolat a megjelenési forma. Ezek elérése is erőfeszítést kíván.

De ennek folyamatos erőkifejtésnek kell lennie, egy pillanatnyi szünet nélkül. Egy pillanatnyi szünet, egy figyelemkihagyás és a sötétség máris visszaszivárgott a világodba…

 

Written by Elric Freeman

A siker nem a kevesek kiváltsága, még ha sokszor úgy is tűnik. Tanulható, és én azt tűztem ki célomul, hogy minél több embernek segítsek a cikkeim, tanfolyamaim, személyes konzultációk által.

Tags: , , , , , , ,

1 Response to " Fény és Sötétség "

  1. HP szerint:

    Ember! Kérlek, ne mondd (írd) már meg többi embertársadnak, hogy mit kell tudomásul venni az univerzummal kapcsolatosan! Feltételezem, még azt sem érted, hogy mi az az univerzum!
    Visszaszorítja??? Ez nem egy fizikai adok-kapok…
    Az nem sötétség, hanem a fénynek hiánya!

Te mit gondolsz?

Copyright © 2009 Teljesség Forrása. All rights reserved.
Designed by Theme Junkie. Powered by WordPress.