You are here: Home // Gondolkodj! // A Tét

A Tét

Az emberi faj kezd ketté válni egy ember feletti és egy ember alatti fajra. E kettéválás során a többség visszasüllyed egyfajta hitvány állati szintű létbe. A szelleme helyett az ösztönei fogják vezérelni. A jelenlegi emberiség másik része viszont egy most még ember felettinek számító szintre nemesedik. Olyan lénnyé válik, aki egyaránt otthonosan mozog mindhárom világban. Testét, gondolatait és érzelmeit egyaránt uralja és kiteljesíti a hozzájuk kapcsolódó képességeit. Ez a kettéválás nagyon rövid idő (mostantól számítva pár generáció) alatt le fog játszódni. Te döntöd el „itt és most”, hogy te magad és az utódaid melyik csoportba fognak tartozni.

De tisztában kell lenned ennek a döntésnek a valódi súlyával. Tudnod kell, hogy ez a döntés nem csak arról szól, hogy gazdag leszel-e vagy szegény. Nem csak az a tét, hogy megtapasztalsz-e szellemi magasságokat vagy megelégszel a napi TV nézéssel egy pohár sörrel a kezedben. Ez a döntés életről és halálról szól. A családod, vérvonalad fennmaradásáról vagy kiveszéséről. Ugyanis adott élőhelyen nem élhet tartósan egymás mellett két egymásnak teljesen konkurens faj. Az egyik 1-2 generáció alatt kiírtja a másikat. Nem gonoszságból, hanem azért, mert ez a természet rendje. Ez történt a ragadozókkal Ausztráliában a dingók elszaporodása után, ez történt a Neander-völgyi emberrel is és ez történik napjainkban a hangyákkal az invázív fajok megjelenése miatt. Az eljövendő embertípusok között ez sokkal gyorsabban fog végbemenni, mert az önsorsrontó alsóbbrendű gyűlöli a nagyszerűt. A nemes faj puszta léte is bosszantani fogja, mert felhívja figyelmét önnön alacsonyabbrendűségére.

Társadalmunkban, az elkövetkező nemzedékek egyik fő célja kellene, hogy legyen a céltalanság és ambíciók eltűnésének megelőzése. Ha feltételezzük hogy mindenki egyenlő és 100 naplopó idióta bármikor “leszavazhat” 90 géniuszt, akkor mi értelme annak, hogy feljebb és feljebb jussunk, és a legjobbak legyünk valamiben? El kell érni hogy az emberek nagyobb része ne elégedjen meg a középszerűséggel a fejlődést, az előrejutást válassza. Ez az egyetlen esély arra, hogy az emberiség 100 év múlva ne ostoba korcsokból álljon.

Egy művi társadalomban élünk, amelyben a legtöbb ember teljesen elhanyagolta veleszületett képességeit a mesterséges, gépi utánzatok kedvéért. Ez a környezet szükségszerűen önmagukban életképtelen egyedeket nevel ki. Az összes szükségtelen segédeszköz csak visszafejleszt minket, mert használatuk abba az illúzióba ringatja a használót, hogy ő maga rendelkezik azzal a képességgel, amit a segédeszközzel kivált. Így van ez a fizikai tulajdonságokkal és a mentális képességekkel is. (pl. a konditermek megadják az erő és állóképesség; az internet pedig a gondolkodás illúzióját).

A legkézenfekvőbb példa a gazdagság kérdése. A fejlett társadalmak emberei (elfedve a kiszolgáltatottságuk mértékét) látszólagos jólétben élnek. Közben nem veszik észre, hogy a középosztálybelit csak egy paraszthajszál választja el a hullámpapírtól, amin a hajléktalanok alszanak. Nem veszik észre azt sem, hogy az étel amit megesznek, azt jóérzésű ember az ellenségének sem adná oda. Számtalan tanulmány született abban a témában, hogy az étel amit megeszünk mennyire kihat az életminőségre és az élethosszra is. Leegyszerűsítve: ha moslékot eszel, akkor úgy jársz, mint a disznók. Rövidéletű, elhízott haszonállata leszel gazdáidnak.

Ugyanez igaz a középosztály élőhelyeire is. Kicsi, szürke dobozokban élnek valami poros, büdös városban. De a nem megfelelő méretű élőhely beszűkíti a tudatot és az idegenek szoros összezsúfoltsága elsorvasztja, leegyszerűsíti az érzelemvilágukat. A szennyezett környezet pedig megbetegíti a testet. Ezen torzulások pár nemzedék múlva már szabad szemmel is láthatóak lesznek testi elváltozások formájában.

Ha ezektől meg akarod menteni magadat és a gyerekeidet, akkor kutya kötelességed meggazdagodnod. Ebben a világrendben amiben élünk, minden pénzbe kerül. A megfelelő méretű és minőségű, nagyvároson kívüli lakóhely; a minőségi élelmiszer és víz (nem, ami a csapból kijön az nem az), a minőségi kikapcsolódás és művelődés mind-mind rengeteg pénzbe kerül.

Ha kíváncsi vagy rá, hogy TE hogyan érheted el ezeket a lehetőségeket, akkor iratkozz fel személyes konzultációra vagy gyere el tanfolyamunkra, ahol megtanulhatod, hogyan tudod szellemi képességeidet felhasználni ezek elérésére. Megtanulhatod felhasználni a Tudatos Teremtés erejét álmaid valóra váltására.

Láthatod, hogy a szellemi képességek kifejlesztése és használata nem erkölcsi/morális kérdés, hanem sokkal inkább elemi szükségszerűség. A szabad akarat törvénye miatt tiéd a döntés, hogy elindulsz-e a fennmaradás és kiteljesedés útján folytatva az olvasást; vagy bezárod ezt az oldalt a francba és visszasüllyedsz a „kényelmes” rózsaszín álomvilágodba.

Written by Elric Freeman

A siker nem a kevesek kiváltsága, még ha sokszor úgy is tűnik. Tanulható, és én azt tűztem ki célomul, hogy minél több embernek segítsek a cikkeim, tanfolyamaim, személyes konzultációk által.

Tags: , , ,

Te mit gondolsz?

Copyright © 2009 Teljesség Forrása. All rights reserved.
Designed by Theme Junkie. Powered by WordPress.