You are here: Home // Siker, Vonzás törvénye // 7 titok, hogy a 2011-es éved jobb legyen

7 titok, hogy a 2011-es éved jobb legyen

Remélem mindenki élvezte ezt a kis pihenőt.

Mindegy, hogy mennyire vagy elfoglalt, szánj időt arra még az év utolsó napjaiban, hogy gondolkozz, elmélkedj, tervezz.
Ezek a napok ideálisak erre. Próbáld meg lelassítani a dolgokat. Szánj időt azokra akiket szeretsz, és akikkel törődsz. Beszélj a házastársaddal, gyerekeiddel a következő évi álmokról és célokról.
Töltsd föl újra az elemeidet (és ne csak a tv-t bámuld végig) és vedd számba azt a pár változtatni valót, amire szükséged lesz 2011-ben.

Ne szalaszd el ezt az időt, mert saját magadnak teszel rosszat.

Ezen kívül összeszedtem 7 pontba, hogy:

 • hogyan tudod elérni azt, hogy 2011 legyen életed legjobb éve
 • hogyan tudod magadhoz vonzani, mindazt amit szeretnél

1. Legyen egy szándékod

A szándék az egy nyilatkozat. Egy kijelentés egy jövőbeli eredményről. A szándék sokkal jobb mint egy cél, vagy kérés vagy álom. Sokkal konkrétabb, inspirálóbb és ami fontos sokkal több érzelem fűződik hozzá. Egy titka van annak, hogy egy szándék létre jön-e vagy sem: írd le.
Amíg csak gondolkodsz rajta, addig csak akargatod. De ahogy a mondás tartja: a kimondott szónak ereje van. (ha komolyan gondolod). Erre épült régen a becsület pl. Amikor leírod, gyakorlatilag ugyanez történik. Tudd pontosan, hogy mit akarsz az életed minden területén. (egészség, kapcsolatok, gazdagság, család, boldogság)

+ Hogy egy kicsit adj a korlátozó hiedelmeidnek, fogalmazd meg úgy a szándékodat, hogy pl: Az a szándékom, hogy megnöveljem a bevételeimet 2011ben x összeggel, vagy sokkal többel. Az a szándékom, hogy elérjem…., vagy valami sokkal jobbat.

2. Legyen hozzá ütemterved

A szándékaid határozzák meg a jövődet. Azzal, hogy egy időbeli korlátot szabsz a dolognak, egyfajta elkötelezettséget vállalsz.
Írd le apró lépésekre bontva, hogy mi kell ahhoz, hogy létrejöjjön. Nyilván nem fogsz tudni minden
lépést előre, de azt jó, ha tudod, hogy mivel kell kezdened, hogy beinduljanak az események.

+ ha úgy érzed, hogy a szándékod nyomaszt, mert bár szeretnéd nagyon, mégis túl soknak tűnik, bontsd apró darabokra.
Máris nem tűnik olyan nagynak az a szakadék, amit át kell ugrani.

3. Tegyél lépéseket

Az időbeli tervezés segít abban, hogy tudd mit kell megtenned: a lépéseket kell már csak megvalósítanod. A legtöbb embernek, aki vonzani szeretne valamit, elkerüli a figyelmét a cselekvés szó és csak vonzani akar. De ami biztos: semmi nem fog történni addig, amíg valami nem mozdul.
Ha azt akarod hogy 2011 jó legyen, akkor tégy lépéseket érte.

+ Nézd meg a cselekvési tervedet, és tedd meg. Tegyél mindennap 10 dolgot ami a célod felé visz.

4. Nézz szembe a félelmeiddel

Mindenkinek van rengeteg kétsége, félelme, blokkja, korlátozó hiedelme. Ne hagyd hogy megállítsanak. A félelem nem szabad, hogy eltérítsen, ez csak egy egyszerű figyelmeztetés, hogy elhagytad a komfort zónádat, és valami újat csinálsz.

+ A félelem egy energia amit használhatsz. Ha úgy érzed hezitálsz vegyél egy mély levegőt és tedd meg akkor is azt a bizonyos dolgot, ha félsz. Meg fogod látni utána, hogy semmi különös nem volt. Legközelebb már nem is lesz olyan ijesztő. Ha valaki sikeres akar lenni, akkor ezeket a lépéseket kénytelen megtenni, ugyanis ritkán történnek a dolgok úgy, ahogy nekünk kényelmesek:)

5. Tréningezd az elméd

Felejtsd el a híradót. Ez ma már egy eszköz, hogy félelemben és bizonytalanságban tartsák az embereket. Ehelyett olvass önfejlesztő könyveket, hallgass hanganyagokat.

+ Válogasd meg a gondolataidat. Ez egy fontos dolog, ugyanis a gondolataiddal teremtesz. Honnan tudod, hogy számodra jó dolgot vonzol e éppen vagy nem?
Ha egy gondolat jó érzést okoz, akkor értelemszerűen az a terveiddel egyezik. Tehát törekedj arra, hogy olyan gondolataid legyenek, amelyek jó érzést okoznak.

6. Jutalmazd meg magad

Itt egy kevésbé ismert titka a sikerességnek: Tervezd meg, hogy mivel jutalmazod meg magad ha eléred a szándékod. Az emberek érzelmileg motiváltak, ennek semmi köze a logikához.
Ha érzelmileg érintett vagy abban hogy elérd, és nem csak a puszta számok, tények, időpontok,
nagyobb eséllyel teszel érte.
+ Határozd meg pontosan, hogy ha eléred az x célod akkor ezt meg ezt adod magadnak. Írd le a szándék mellé.
Nézd meg a listát naponta, pl. este lefekvés előtt. Így könnyebben eljut a tudatalattidhoz a “rendelés”.

7. Találj segítséget

Vedd körül magad olyan emberekkel, akik motiváltak, akik bátorítanak és inspirálnak. Csatlakozz ilyen klubokhoz, vagy hozz létre  ilyet. Nagyon fontos: találj legalább egy embert, aki hisz benned.

+ Ha nem találsz ilyet, akkor kezdj el segíteni másnak. Így hamar meg fogod találni azt, aki neked tud segíteni.

Ennél jóval több mindent lehet tenni egy csodálatos évért, de ha ezt a 7 dolgot betartjátok, óriási változást fogtok tapasztalni.

Meg tudjátok csinálni.

Joy

Written by Szűcs Andi

A kezdetektől fogva természetgyógyászként dolgozom, de akkor még kineziológiával, EFT-vel segítettem a hozzám fordulóknak. Kb. 5 éve foglalkozom biorezonanciás állapotfelméréssel, és táplálkozási tanácsadással, anyagcsere típusú diétákkal. Több ezer ember szervezetébe volt alkalmam bekukkantani, sok-sok látványos javulásnak voltam szemtanúja, és van pár baba is aki egy-egy diéta, méregtelenítés után örvendeztette meg (leendő) szüleit. Folyamatosan képzem magam, mert a szervezetünk egy nagyon bonyolult rendszer, bonyolult összefüggésekkel. Szerencsésnek tartom magam, mert a hobbim a munkám is.

Tags: ,

3 hozzászólás to " 7 titok, hogy a 2011-es éved jobb legyen "

 1. Kedves Joy!
  Jó kis írás, kipróbálom!
  Köszi!
  OF

 2. Holop Anna via Facebook szerint:

  Én nem fogadtam meg semmit……,Inkább megvalósítom !! :-))

 3. Nagyon okos írás! Azt hiszem, ez így ahogy van, minden évfordulón aktuális lesz! BUÉK!

Te mit gondolsz?

Copyright © 2009 Teljesség Forrása. All rights reserved.
Designed by Theme Junkie. Powered by WordPress.