You are here: Home // Gondolkodj! // A végső elköteleződés

A végső elköteleződés


„Gotta find me a future, move out of my way”
(Queen, I Want It All)

Tudjuk mi a dolgok tétje. Tudjuk, hogy nincs már sok idő addig, amíg ez mindenki számára egyértelművé válik. Ha a lehető legjobban ki akarjuk használni a spirituális ébredésünkből fakadó lépéselőnyünket, akkor cselekednünk kell. A játszadozásnak vége!

John Assaraf korunk egyik legnagyobb sikertrénere a következő kérdést teszi fel. „Érdekel hogy hogyan lehetsz milliomos vagy elkötelezted magad, hogy milliomos leszel?” Mert, ha csak érdeklődsz, akkor te még játszadozol. Egy profinak nincs ideje az ilyesféle elmejátékokra. Majd szólj, ha képes vagy elkötelezni magad, saját magad mellett.

Amíg ez a végső elköteleződés nincs meg, addig csak próbálkozgatsz. Ezen elkötelezettségbeli hiány az egyik legfőbb oka, hogy a legtöbb ember nem tud tartós eredményeket elérni a Vonzás Törvényével. Mi szabad emberek teljes mértékben elköteleztük magunkat a saját életünk, a családunk jövője és az emberiség sorsa mellett. Nincs időnk próbálkozgatásokra. Ahogy a nyitó idézet is mondja: Megyek jövőt találni magamnak, menj az utamból!

Jószándékom jeléül szóltam neked. Mivel felébredett vagyok, ezért egy csepp rossz szándék nincs bennem irántad. De elindultam a nekem/általam kijelölt úton és nincs ami megállítson. Amerre haladok megváltoztatom a világot. Ismerem az Ég és a Föld törvényeit. Akaratom formálja a valóságot. Ha te is képes vagy arra a végső elköteleződésre amire én, akkor baráti jobbot nyújtok és egymást segítve haladhatunk a célunk felé. Így gondolkozik egy mágus, így gondolkodik a teremtő erejét birtokba vevő ember.

Mert erről szól a Vonzás Törvénye és erről szól a Tudatos Teremtés is. Ne hidd el amit a rózsaszín, nyálas, saját elcseszett életükre ezer kifogást tudó „tanítók” próbálnak lenyomni a torkodon. A hatalom együtt jár a felelősséggel. Már írtam róla, hogy vagy mindkettőt elfogadod, vagy mindkettőt elutasítod. Nincsenek kiskapuk, nincsen apró betűs rész.

A világegyetem legnagyobb hatalma van a kezedben, ha ismered a Vonzás Törvényét és a Tudatos Teremtés módszereit és TE elhiszed, hogy ez CSAK arra való, hogy találj parkolóhelyet az autódnak vagy hogy elhívasd magad randira Mr. Jóképűvel? Ezt senki nem gondolhatja komolyan…

Az emberek öntudatlan teremtése eddig is rengeteg galibát okozott az egyének és az emberiség szintjén is. Önzésünkben tönkretettük a Földet és eltávolodtunk a Forrástól is. Most a „24. óra” vége felé itt az ideje, hogy valóban tudatosan kezdjünk el teremteni. Hozzuk helyre azt a kárt, amit mi és az őseink okoztunk. Gyógyítsuk be Földanyánk sebeit. Csak így virradhat fel egy boldogabb nap mindannyiunkra.

Ne aggódj, közben találsz majd parkolót is a dögös verdádnak és Mr. Jóképű is elhív majd randira, ha akarod. 🙂 De ezek mind-mind csak apró állomások lesznek az utadon, nem pedig a cél maga.

Szóval felkészültél életed nagy kalandjára? Készen állsz az elindulásra „a végtelenbe… és tovább”? Ha igen, akkor szívesen látunk tréningjeinken és a klubunkban is.

Written by Elric Freeman

A siker nem a kevesek kiváltsága, még ha sokszor úgy is tűnik. Tanulható, és én azt tűztem ki célomul, hogy minél több embernek segítsek a cikkeim, tanfolyamaim, személyes konzultációk által.

Tags: ,

Te mit gondolsz?

Copyright © 2009 Teljesség Forrása. All rights reserved.
Designed by Theme Junkie. Powered by WordPress.