You are here: Home // Siker // Kiút a gödörből

Kiút a gödörből

Ha emberhez méltó életet akarsz magadnak és az utódaidnak, akkor tenned is kell érte. A Tudatos Teremtésnek szerves része a helyes tettek a megfelelő időben. Sokan ezért értik félre mind a Vonzás Törvényét, mind a Tudatos Teremtést. Tisztában kell lennünk vele, hogy ez nem csak valamiféle „elmejáték”, hanem mindhárom síkon egyszerre dolgozunk. Ez színtiszta mágia, ahol egyformán fontos a lelki ráhangolódás, a tudati műveletek és a fizikai tettek is.

Fontos a folyamatos tanulás, az érzelmi életünk rendbetétele és fontos az anyagi világban az öngondoskodó, környezetünk és önmagunk iránt felelősséget vállaló életmód kialakítása. Ehhez egyrészt valami laza szerveződést kell létrehozni (vagy találni) hasonló gondolkozású emberekből. Másrészt gyökeresen átalakítani az életvitelünket, hogy minél több olyan dolgot kiiktass (köz média, nyugdíj, oktatás, egészségügy, energia, élelmiszer, közlekedés, pénzügyi rendszer) az életedből amin keresztül rád tudják kényszeríteni az akaratuk a hatalom gyakorlói. Ez nem azt jelenti, hogy ezek nélkül kell élned, hanem azt, hogy nem a központilag ellenőrzött forrásokból kell hozzájuk jutnod. Minél jobban ki tudod zárni az életedből a hatalomgyakorlásuk ezen módjait, annál szabadabb életet tudsz élni…

Ha kíváncsi vagy arra, hogy a személyes életedben hogyan tudnád ezt megvalósítani, akkor iratkozz fel a hírlevelünkre vagy kérj személyes konzultációt a kapcsolat menüpont alatt.

Persze lehet egyedül is kísérletezgetni, de ahhoz annyi időre lenne szükség, amennyi már nem áll rendelkezésünkre addig amíg a dolgok át nem mennek ismét zuhanórepülésbe a felkészületlenek számára.

Ha reálisan belegondolsz, hogy az öntudatlan tömegek milyen jövőt fognak teremteni nekünk (is), akkor jogos lehet egy kis ijedség. 🙂 Szimplán megnézed az átlagember /egyéni és családi/ jelenét és múltját (ez nagyjából felrajzol egy “fejlődési” görbét) ezt ki tudod vetíteni a jövőre. Ne a látszatot nézd, hanem próbálj meg a felszín alá nézni! Van lakása (adósságból); vannak szép bútorai és full-HD Tv-je (hitelből); van autója (adósságból és lassan már benzint sem tud bele venni); van(nak) gyereke(i) de halványlila gőze nincs arról, hogy miből fogja felnevelni/iskoláztatni őket; van párja (de a hajdani Adoniszból/bombázóból akivel meg akarta váltani a világot mára egy papucs/tehén lett); hosszan sorolhatnám még kitérve az érzelmi és mentális aspektusokra is, de azt hiszem ennyiből is látszik mire gondolok.

Bárkit, aki ebbe jobban belegondol a sikítófrász fogja kerülgetni. Milliárdok élik úgy az életüket, hogy még csak bele sem gondolnak, lehetne máshogy is csinálni. Lehet, hogy amerre te élsz ott csupa elégedett ember él, de az ország többi részén nem ez az általános.

Pár év alatt bárki rendbe tudná tenni az életét. Az anyagiak megteremtése a legegyszerűbb (nem értem, hogy miért görcsölnek ezen évtizedeket az emberek). A lelki/spirituális/szellemi dolgok rendberakása sem olyan borzasztó nagy kihívás és ráadásul mehet egy időben az anyagiak gatyába rázásával. Az egész projekt 3-5 év alatt lezavarható és még rendelkezésedre áll a fél életed, hogy “kiélvezd” fizikai testben is a harmóniateljes létezést…

A borzasztó az, hogy az emberek nem ezt teszik. Szenvednek, harmónia nélkül élik az életüket és nem tesznek semmit, hogy máshogy legyen. (illetve tesznek, de olyan dolgokat, amikről már bebizonyosodott az eddigi életük során, hogy nem működik). Továbbra is ugyanúgy gondolkodnak és ugyanúgy cselekszenek, mint ami révén a jelenlegi elcseszett helyzetükbe kerültek, mintha a hibás eljárás nagyszámú ismételgetése önmagában elhozná a sorsuk jobbra fordulását. Tiszta őrület!

Ennél is nagyobb őrület, hogy ezoterikus útkeresők akik látták a „Titok” filmet, elolvastak rengeteg könyvet, foglalkoznak Tudatos Teremtéssel, tehát minden információ a kezükben van, hogy mindhárom síkon gyökeresen átalakítsák az életüket álságos/félreértett tanokba burkolózva próbálják megmagyarázni a „gyenge bizonyítványuk”. Ilyen kifogásokat hallok amikor a jövőre való felkészülésről beszélek, hogy „A jövő nem létezik! Csak az itt és most számít. Éld meg a pillanatot!”

Baromság! Igaz amit mondanak, csak nem azt jelenti amit gondolnak róla…

Persze, hogy nem létezik jövő, hanem csak a jelen létezik. De ebből a jelenből, a jelenben végzett tetteidből teremtődik meg a jövőnk. Te, én, mi teremtjük meg a jövőnket. A jelenlét, a tudatosság azért fontos, hogy tudatos legyen a jövőnk megteremtése. Ebben az esetben olyan lesz a jövőnk amilyet csak szeretnénk. Ha csak vegetálunk zöldségek módjára (átélve a pillanat rezgését), akkor még „énekes koldus” sem lesz belőlünk.

Igen, csak az itt és most számít! Csak az számít, hogy ebből a pillanatból a maximumot hozd ki. De vedd észre, hogy az élet nem statikus! Az élet szélsőségesen dinamikus. Folyamatos változás zajlik. Ha az élettel összhangban akarsz létezni, akkor neked is dinamikusnak kell lenned. Dinamikus életet kell élned! Minden ami statikus, az halott…

Szítsd fel a belső tüzedet, hogy a lángolásod máglyaként világítson. Tüzed kezdje el magához hívni az ébredőket. Adj másoknak is a tüzedből, hogy ők is lángra lobbanthassák magukban az élet tüzét. Ez az a futótűz ami átformálja az emberiséget. Ez az a tűz, amiből főnixként fog kiemelkedni a Földi Mennyország…

Nézd meg ezt is!
A szellem forradalma
A világi hatalmak elaljasodása
A végső elköteleződés

Written by Elric Freeman

A siker nem a kevesek kiváltsága, még ha sokszor úgy is tűnik. Tanulható, és én azt tűztem ki célomul, hogy minél több embernek segítsek a cikkeim, tanfolyamaim, személyes konzultációk által.

Tags: , , ,

4 hozzászólás to " Kiút a gödörből "

 1. “Pár év alatt bárki rendbe tudná tenni az életét.” Ezzel teljesen egyetértek.

  A történelmi tapasztalat azt mutatja, hogy ha valaki 75 évig él, feltehetően át fog élni egy jelentős gazdasági válságot, és két jelentősebb recessziót.

  Sokan sajnos az államtól várják, hogy megszüntesse az élet kockázatait.

  Hitegetés – Mindenki hiteget: a munkaadód, hogy majd megemeli a fizetésedet, a kormány, hogy majd megoldja az árfolyam okozta problémát, a tanácsadók, hogy majd kitalálnak valamit, de ezt most meg kell venned stb.

  A reményt mindig életben tartják, de megoldást sohasem adnak. Senki nem mondja ki, hogy ezt Neked kell megoldanod, így elveszik tőled azt az időt ami alatt megoldhatnád.

  Tények:
  Egy átlag család: apuka, anyuka és 2 gyerek.
  A hitelügyletbe az adós és annak házas/élettársa is kötelezően bevonandó
  1,4 millió a rossz adósok száma.
  Hányan is lehetnek az érintettek?
  Mi lesz a gyerekekkel, ha elveszítik az otthonukat, és a nagyszülőkkel ha egy háztartásban élnek?

  Emberek millió teszik fel a kérdést önmaguknak, százával kapom a segélykérő leveleket, hogyan lehetne az adósságoktól megszabadulni?

  Nem elég felismerned, hogy az adósságoktól meg kéne szabadulnod, hanem tenned kell érte! Ha felismerted, hogy a probléma az, hogy vannak hiteleid, akkor megtetted a legnagyobb lépést! A logikus megoldás az, hogy meg kell szabadulnod tőlük!

  „Ha nem vagy kész változtatni az életeden, nem lehet segíteni rajtad.”
  – Hippokratesz

 2. Joy szerint:

  Megoldást nem is adhatnak. Mert nem az állam dolga megoldani az emberek életét. Amibe beletartoznak az ész nélkül felvett hitelek is.
  Az összes írásunk így vagy úgy a személyes felelősségvállalás fontosságát hirdeti.

 3. Joy ezt nem is vitatom, csak azt szerettem volna monsani, hogy kevés ember mer szembenézni a problémákkal.

  Tudod mi a gond egy problémával? Az hogy valaki okozta! És ami még nagyobb, mindig mindenki tudja, hogy ki okozta!

  Na igen, mindig valaki hibás. Teljesen mindegy, hogy ki okozta, az nem oldja meg a problémát, ha párok egymást okolják, ha egymásban keresik a bűnbakot vagy bárkiben, bármiben, nem segít!

  Hát akkor mi?

  Sohase okold a másikat és magadat se, hanem keresd meg a probléma gyökerét és azt próbáld megszüntetni. Keresd a megoldást és ne azt, hogy ezt nem lehet megoldani.

  A döntés a Te kezedben van, Tied a választás joga.

  • Elric Freeman szerint:

   Valójában mindenki maga felel az életéért. Ebből következik, hogy önmagunkon kívüli felelősök keresése értelmetlen! De fontos az is, hogy pusztán a felelős (bűnbak) megtalálása nem old meg semmit.

   Ne kenjük másra a saját rossz döntéseinket (senki nem tartott pisztolyt a fejünkhöz és kényszerített minket pl. hitelfelvételre), hanem inkább tanuljunk belőlük. Tanuljuk meg a rossz döntéseinkből azt, hogy hogyan tudjuk jól csinálni!

   Ha ez megvan, akkor már csak a “jól csinálásra” kell koncentrálni… 🙂

Te mit gondolsz?

Copyright © 2009 Teljesség Forrása. All rights reserved.
Designed by Theme Junkie. Powered by WordPress.