You are here: Home // Egészséges élet, Vonzás törvénye // Bevezetés az EFT-be!

Bevezetés az EFT-be!

Szeretnélek megismertetni egy nagyon hatásos módszerrel. Használhatod a gyógyulásodra, de a korlátozó hiedelmeid “eltüntetésére” is. Ebben a bejegyzésben az alapmódszert tanulhatod meg, de a hírleveleinkben specifikus problémákra megírt kopogtatási forgatókönyveket is fogunk közreadni, hogy a kezdőket segítsük. A forgatókönyvek elsősorban a bőség gyorsabb vonzására irányulnak majd.

A módszer:

1. Válassz egy specifikus problémát (esemény, érzés, tünet)!
2. Határozd meg az érzéseid intenzitását egy 0-10 pontos skálán!
3. Fogalmazz meg egy alapállítást. Miközben a karate pontot ütögeted valamelyik kézen, ismételd meg 3x ezt az alapállítást. Pl. Bár van ez a problémám ezzel a dologgal kapcsolatban, mégis teljesen és mélyen szeretem és elfogadom magam.
4. A következő pontokat ütögesd miközben az emlékeztető állítást mondod:

Szemöldök (SZÖ)
Szem mellett (SZM)
Szem alatt (SZA)
Orr alatt (O)
Száj alatt (Á)
Kulcscsont (KCS)
Kar alatt (KA)
Fejtető (F)

5. Határozd meg újra az érzéseid intenzitását a skálán.
6. Ismételd meg az alapállítást ha szükséges: Habár MÉG van ez a stresszem ezzel a problémával kapcsolatban, mégis teljesen és mélyen szeretem és elfogadom magam.
7. Kopogtasd végig újra a pontokat.
8. Határozd meg az érzéseid intenzitását 0-10-ig a skálán.
9. Ha szükséges ismételd meg.
10. Csináld ezt végig a probléma összes aspektusával.

Eredményes kopogtatást!

 

 

Joy

 

 

 

Written by Szűcs Andi

A kezdetektől fogva természetgyógyászként dolgozom, de akkor még kineziológiával, EFT-vel segítettem a hozzám fordulóknak. Kb. 5 éve foglalkozom biorezonanciás állapotfelméréssel, és táplálkozási tanácsadással, anyagcsere típusú diétákkal. Több ezer ember szervezetébe volt alkalmam bekukkantani, sok-sok látványos javulásnak voltam szemtanúja, és van pár baba is aki egy-egy diéta, méregtelenítés után örvendeztette meg (leendő) szüleit. Folyamatosan képzem magam, mert a szervezetünk egy nagyon bonyolult rendszer, bonyolult összefüggésekkel. Szerencsésnek tartom magam, mert a hobbim a munkám is.

Tags: , , ,

5 hozzászólás to " Bevezetés az EFT-be! "

  1. […] A továbbiakban fogok írni azokról a módszerekről, melyeket nap mint nap alkalmazok (EFT, meditáció, vizualizáció […]

  2. Váry Tibor szerint:

    ..engemet a döntésképtelenség/ek korlátoznak !
    ..mit tehetnék ellene/nük,..??
    Üdv. Tibor

  3. Kb egy hónapja kopogtatok cukorbetegségre. Valamit nem jól csinálhatok, mert nem érzek különösebb változást. Sőt a mérési eredményein is ezt bizonyítják. Segítenél ?

Te mit gondolsz?

Copyright © 2009 Teljesség Forrása. All rights reserved.
Designed by Theme Junkie. Powered by WordPress.