You are here: Home // Siker // Három varázslatos szó

Három varázslatos szó

Az alap filozófiám az életben:

Minden lehetséges.

Nem mindig tudom, hogy hogyan lehet elérni egy adott dolgot, de abban biztos vagyok, hogy mindig van egy út ahhoz, amit szeretnék. Nekem csak meg kell találnom, néha pedig létre kell hoznom azt az utat.

Ez egy jó kis mantra, próbáld ki.

Kérdezheted, hogy miért vagyok ilyen optimista. Nos a pesszimista gondolkodásmód számomra már nagyon unalmas. A legtöbb ember az. Tudod, hogy kikre gondolok.

Ha megnyered a lottót, és hirtelen annyira gazdag leszel, hogy rögtön veszel egy kastélyt, hogy ott élj, nekik csak egy kérdésük van: “És mi van az adóval?”

Az élet olyan, amilyennek látod. Ha mindig gyászos a hangulatod és csak a balsorsra gondolsz, meg is fogod találni. Számtalan ember van aki alig várja, hogy elmesélje neked, hogy az élet milyen kegyetlen, rossz, igazságtalan stb.

De ha az életnek azt az oldalát nézed, ami csillog és örömteli, azt is meg fogod találni. Ez csak döntés kérdése, hogy melyikre helyezed a hangsúlyt a gondolataidban.

Minden az elmédtől függ. A legtöbb ember nem kontrollálja az elméjét a gondolatait.

Próbáld ki, állítsd meg a gondolataidat most.

(Tényleg próbáld meg kikapcsolni a gondolataidat…de legalábbis a negatívokat…pl. azt amelyik azt kérdezi, hogy miért is olvasod ezt még…:) gyerünk..próbáld meg )

Nem tudod megtenni, ugye?

Nem vagy egyedül. Néhányan tudják. Egész egyszerűen nem mutatta meg nekünk senki, hogy hogyan állítsuk le a gondolatainkat, hogy az történjen, amit valóban szeretnénk. És ehelyett nap mint nap a régi jól megtanult kerékvágásban jár az agyunk, és a legtöbben még csak nem is tudnak róla.

Ha szeretnéd, hogy Te kontrolláld az életed, az első lépés, hogy legyél tisztában a gondolataiddal. Ha nem tartozol a kivétel közé (ezesetben valószínű, hogy Hawaiiról olvasod ezt a hírlevelet) akkor a gondolataid 95%-a negatív.

Első küldetés: csökkentsd a negatív gondolataid arányát.

Ugye, nem is kell végiggondolni napjában 3x, hogy miért szólt be a főnök…vagy, hogy a barátod/nőd biztos arra gondolt, hogy meghíztál, amikor azt mondta, hogy milyen jól áll az a nadrág…. és, hogy biztos el fogsz késni, és mindenki rajtad röhög majd….sorolhatnám a végtelenségig.

Ne felejtsd el, azt kapod, amit kérsz (amire gondolsz)!

Ne felejts el beszámolni, hogy hogy sikerül, és hogy mik a tapasztalatok.

Jó gyakorlást!

Joy

Written by Szűcs Andi

A kezdetektől fogva természetgyógyászként dolgozom, de akkor még kineziológiával, EFT-vel segítettem a hozzám fordulóknak. Kb. 5 éve foglalkozom biorezonanciás állapotfelméréssel, és táplálkozási tanácsadással, anyagcsere típusú diétákkal. Több ezer ember szervezetébe volt alkalmam bekukkantani, sok-sok látványos javulásnak voltam szemtanúja, és van pár baba is aki egy-egy diéta, méregtelenítés után örvendeztette meg (leendő) szüleit. Folyamatosan képzem magam, mert a szervezetünk egy nagyon bonyolult rendszer, bonyolult összefüggésekkel. Szerencsésnek tartom magam, mert a hobbim a munkám is.

Tags: ,

Te mit gondolsz?

Copyright © 2009 Teljesség Forrása. All rights reserved.
Designed by Theme Junkie. Powered by WordPress.