You are here: Home // Vonzás törvénye // A szellem felébresztése és a szeretet kiáradása szertartás a város szívében

A szellem felébresztése és a szeretet kiáradása szertartás a város szívében

Eljött az idő, hogy szellemi és lelki oldalon is felébresszük az országot. Elég volt a sötétben bolyongásból, elég volt a minket mérgező félelemből. Itt az idő, hogy a szeretet fénye megnyilvánuljon.

Túlságosan is az anyag felé fordultunk és így hiába is keressük a harmóniát. Tudjuk, hogy Tudatos Teremtés csak és kizárólag a szellem, a lélek és az anyag hármas egysége által jöhet létre. Ezért 2011. május 1.-én 16 órától közös szertartásra hívunk mindenkit a Hősök terére, akiben ott él a szeretet és szeretné ha ez a szeretet kiáradva embertársai felébredését segítené.

Várunk mindenkit aki részt akar venni ennek a misztikus ébredési folyamatnak az elindításában. Legyen ez az első forradalom, ami nem vérrel és szenvedéssel, hanem dallal és tánccal éri el célját. Nem számít, hogy kik az isteneid. Nem számít, hogy milyen módon imádkozol hozzájuk. A lényeg, hogy teremtsük egy jobb világot magunknak és gyermekeinknek.

Ha a zene áll közel hozzád, akkor a dobod hangja árassza imád. Ha a mozgás az utad, akkor táncolj a szívedből. Ha a belső elmélyülés útját járod, akkor gyere és meditálj velünk. Tegyünk együtt az ébredésért. Levetjük magunkról a Turáni átok bélyegét és közösen, egymást segítve és erősítve ébresszük fel a magyar népet és később az egész világot. Szeretetben, békében.

Written by Elric Freeman

A siker nem a kevesek kiváltsága, még ha sokszor úgy is tűnik. Tanulható, és én azt tűztem ki célomul, hogy minél több embernek segítsek a cikkeim, tanfolyamaim, személyes konzultációk által.

Tags: , , , ,

Te mit gondolsz?

Copyright © 2009 Teljesség Forrása. All rights reserved.
Designed by Theme Junkie. Powered by WordPress.