You are here: Home // Vonzás törvénye // Hogyan vonzzál pénzt?

Hogyan vonzzál pénzt?

tudatos teremtésArra gondoltam, írok egy cikket a vonzás törvénye egy másik megközelítéséről. Mindenhol leírják, hogy ez az egész folyamat lazán, görcsösség nélkül kell, hogy megtörténjen, különben nem lesz belőle semmi. Könnyű ezt leírni, de nem annyira könnyű megtenni. Amikor pár éve mindenki stresszben van mert válság van, és már riogatnak a következővel, kevés ember tudja megtenni, hogy elengedi a félelmeit, és csak hagyja megtörténni a dolgokat.


Pedig ez a kevés ember jár jól. Úgyhogy mindenkinek aki pénzt szeretne vonzani, az első tanácsom, hogy minél kevesebbet foglalkozzon a témával. Elmondom miért. Minden embernek a hitrendszere, tudatalattija az, ami meghatározza, hogy mennyit kereshet. Amíg ezen nem változtat, addig a feje tetejére is állhat, akkor sem fog több pénzt vonzani. Vagy ha igen, akkor az szépen el is tűnik. Jön egy hirtelen kiadás például. A jó hír az, hogy ezen könnyű változtatni. Rejtély számomra, hogy emberek, akik vonzanak mindenfélét ezerrel, és valami összejön, de leginkább nem, miért nem ezzel foglalkoznak először? Elég sok időt és bosszúságot megtakaríthatnának.

A folyamat:
1. Légy tisztában azzal, hogy mit és hogyan kell csinálnod. Értsd meg.
2. Ismerd a céljaidat, amiért bármit megtennél.
3. Szánj rá egy órát, és nyilvánítsd ki, amit szeretnél az Univerzum/Forrás/Isten felé.
4. És itt hagyd az egészet békén. Szállj le a témáról, szépen mondva bízd rá a Forrásra, hogy hogyan kapod meg.

Mikor fog megtörténni? Majd ha nem gondolkozol ezen. Próbáld ki: ültess el egy magot. Majd ásd ki minden nap, és nézd meg, hogy hajt-e már. Aztán számolj be róla, hogy milyen növény lett belőle. Van némi rutinom a kérdésben, a helyes válasz: semmilyen. Éppen így, ha állandóan azon gondolkozol, hogy mi lesz, hogy lesz, abból se lesz semmi. Ha úgy érzed, hogy ezt nem tudod megtenni, de fontosak annyira a céljaid, akkor keress fel, „kiverjük” a fejedből ezeket a gondolatokat.

Játékosság

A pénz vonzásának egyik legfontosabb aspektusa a megfelelő érzelmi állapot. Milyen a kapcsolatod a pénzzel? Mohón vágysz rá, szükséged van rá, izgatott vagy, netán reményteli?


Ha a szűkösség, a hiány, vagy a túlzott komolyság állapotából közelíted meg ezt a folyamatot, akkor nagyon nagy a valószínűsége, hogy hibázni fogsz.

Ez a megfelelő rezgés ahhoz, hogy a semmit vonzd, vagy olyan dolgokat, amiket nem szeretnél.
Tehát, ha azt mondod: „Igazán szükségem van 100.000 Ft-ra, hogy a következő hónapban ki tudjam fizetni a számláimat, szóval most akkor keményen fókuszálok erre, és elkezdem vonzani ezt az összeget…” nos, sok sikert hozzá. De ellened fogadok.
Erre nagyon figyelj oda, mert az emberek 99,9 %-a itt rontja el. Amíg szükséged van rá (ill. amíg ezt érzed) inkább ne is csinálj semmit, mert csak ezt fogod erősíteni. Valamint ide kapcsolódik a korábban említett hitrendszer is.

Valamivel jobb rezgés a remény, de még ez is gyengécske. A reménnyel önmagában nem fogsz messzire jutni.

Sokkal jobb a kíváncsiság és a kísérletezés. Ezzel a rezgéssel, egy sor kielégítő eredményre szert tehetsz. Én ezt nagyon tudom ajánlani. Mivel a vonzás főleg érzelmekről, gondolatokról szól, nehéz leírni 100%-os pontossággal a tapasztalatokat, ezért mindenkinek saját kutatásokat kellene folytatnia a témában. Egyrészt így kevésbé koncentrálna a hiányra, másrészt hamarabb jutna egyről a kettőre.

Ennél is erősebb rezgés, a játékosság és az izgatottság. Ez tökéletes pl. hogy vonzzál pénzt. Fogd föl játéknak a dolgot!

Jó ha tudod, hogy a pénz már most is ott van a közeledben. Ha el is bújt, úgy tette, hogy azért könnyedén észrevehető és elérhető legyen. A pénz és a lehetőségek az orrod előtt vannak. Csak be kell állítanod a szemeidet és az elméd, hogy észre is vegye őket. Ezt úgy tudod megtenni, hogy a gondolataid és érzelmeid rezgését elmozdítod, abba az irányba, hogy hatékonyan megtaláld a pénzt.

Kezdd el kicsiben és haladj a nagyobb összegek felé. Vonzz forintokat, száz forintokat, ezreseket, tízezreket majd ha ezek jól mennek százezreket, milliókat. Ezek után -hozzám hasonlóan- valószínűleg elfordulsz egyéb témák felé, amit vonzani szeretnél, utazások, kapcsolatok stb. Őszintén szólva, összehasonlítva a többi dologgal, pénzt vonzani meglehetősen unalmas. Kicsit olyan mint megszállottan pontokat gyűjteni a számítógépes játékokban. Mindig többet és többet, egy új szinthez, de értelme (az új szintnek) nem sok.
A folyamatot mindenképpen tartsd be, a korábban említett korlátozó hiedelmek miatt. Így is az utadba fognak állni, de mivel lesz sikerélményed az apróbb összegekkel, egyszerűbb dolgod lesz.

Sok sikert! És számolj be az eredményekről!

Joy


Written by Szűcs Andi

A kezdetektől fogva természetgyógyászként dolgozom, de akkor még kineziológiával, EFT-vel segítettem a hozzám fordulóknak. Kb. 5 éve foglalkozom biorezonanciás állapotfelméréssel, és táplálkozási tanácsadással, anyagcsere típusú diétákkal. Több ezer ember szervezetébe volt alkalmam bekukkantani, sok-sok látványos javulásnak voltam szemtanúja, és van pár baba is aki egy-egy diéta, méregtelenítés után örvendeztette meg (leendő) szüleit. Folyamatosan képzem magam, mert a szervezetünk egy nagyon bonyolult rendszer, bonyolult összefüggésekkel. Szerencsésnek tartom magam, mert a hobbim a munkám is.

Tags: , , ,

10 hozzászólás to " Hogyan vonzzál pénzt? "

 1. Kedves Joy, nagyon tetszett az írásod! Belegondolva az eddigi tapasztalataimba, nagyon igazad van! Ezért ma már nem görcsölök tovább! 🙂

 2. Reni szerint:

  Kedves Joy!

  Nekem nagyon fontosak a céljaim,munkálkodom is rajtuk,lehet épp túl sokat is foglalkozom ezzel. Azt írtad,hogy nyugodtan keressünk fel,ha segítségre van szükség,hogy “kiverjétek” a fejemből! Szeretnék élni ezzel a lehetőséggel,ehhez szeretnék információkat kapni! Köszönöm

 3. Ildikó szerint:

  Köszönöm, Joy, ezt az írást! Nagyon hasznos volt!
  Én már régóta úgy érzem, nem görcsölök a pénz kérdésén, de most rájöttem, hogy mégis.

  Azt hiszem, végre kezdem érteni, mit jelent másképp rezegni, másképp gondolni a dolgokra.

  Próba indul!

 4. Krisztina szerint:

  Nagyon hasznos a cikk. Azt nem értem pontosan mit takar a játékosság? Mi a teendő pontosan?
  Köszönöm

  • Joy szerint:

   A játékosság az a görcsösség ellentéte.
   Amit én a kezdőknek javaslok: Kezdd el megfigyelni a viszonyodat a pénzhez. Ha bármilyen negatív érzésed van (szorongás, félelem h nincs, stb) az gyakorlatilag mind akadálya a vonzásnak.
   Ha ez megvan, akkor ezt a listát fel kell számolni. Innentől kezdve automatikusan megváltozik az ember rezgésszintje, és elkezd megvalósulni amit szeretne.
   A játékossággal kezdeni nehéz mert a pénznek ill. a megszerzésének általában van tétje. De a kíváncsiság könnyebb. Kezdj el úgy hozzáállni a témához mint egy kutató. Találj minden hétre pl. egy gyakorlatot, vagy állj máshogy a pénzhez és figyeld meg mi történik. És amíg csak megfigyeled, és várod mi történik, addig ez egy izgatott állapot, és nem pl. az alap szorongás vagy kinél mi. A teremtésnél nagyon fontos hogy mit érzel! Ezért soroltam fel, hogy mik a lehetőségek. Ha máshogy nem megy, akkor “mesterségesen” létre kell hoznod az érzést. Remélem segített.

 5. Lívia szerint:

  Kedves Joy!
  Hol lehet téged megtalálni, hogy “kiverd” a fejemből az oda nem illő gondolatokat? 🙂

 6. Csaba szerint:

  Én egy pénzügyi analfabéta vagyok. Valaki segítsen nekem, mert sajnos úgy érzem, nem sokáig bírom azt, hogy nincs pénzem, .. 🙁

 7. Andi szerint:

  Kedves Joy.Minden egyes szavaddal egyetértek amit leirtál.Nekem mindig jött a pénz es jön.Èn angyalcsekket szoktam kitölteni.Ráirom mennyit szeretnék és kész ,nem foglalkozom vele tovább.A pénz mindig megvan amit ráirok.Viszont most begörcsöltem ,stresszes lettem és való igaz a pénzforrás is megcsappant mert annyira akarom ,hogy jöjjön.A görcsösséget,stresszt mindenképp elkell kerülni .Köszönöm az irást ,most talaltam rá,de gondolom nem véletlenül:)

Te mit gondolsz?

Copyright © 2009 Teljesség Forrása. All rights reserved.
Designed by Theme Junkie. Powered by WordPress.