You are here: Home // Siker, Vonzás törvénye // Lady Gaga és a vonzás törvénye

Lady Gaga és a vonzás törvénye

Akár tud Lady Gaga a vonzás törvénye működéséről, akár nem, az világos, hogy remek érzéke van a tudatos teremtéshez és a vonzás törvényéhez.
Anderson Cooper készített Lady Gaga-val egy 60 perces interjút, amiben, mint mondta “Lady Gaga munkája nem csak a zenéről szól, hanem a lélekemelő mantrákról is, amik az önelfogadásról és önkiteljesítésről szólnak”.
Ahogy Gaga mondta Coopernek, hisz abban, hogy mindannyiunknak megvan „a szabadsága, hogy szupersztárok legyünk”, aminek születtünk.

Úgy tűnik, hogy valóban azt csinálja amit hirdet. Egy korábbi interjúban megmutatta a módszert ahogyan a mantrákat használja, hogy megvalósítsa az álmait. Ezeket a szavakat osztotta meg velünk:

„A zene az életem. A hírnév bennem van. A legjobb lemezt készítem, a legjobb zenékkel. „

Ugyanakkor hozzátette:
„És ez nem most van; ez egy hazugság. Hazugságot mondasz, újra és újra. És akkor egy nap, a hazugság igazzá válik. „

Erről szólnak a pozitív megerősítések. Amíg az agyad nem arra van „drótozva”, amit el szeretnél érni, nem fog sikerülni. Ezért szükségesek a megerősítések a megfelelő cselekedetek mellett, mert jóval korábban, hogy létrejönne a kívánt hatás, esélyt kell adni a megvalósulásának. Ugyanis ha pl. Gaga elzárkózott volna a lehetőség előtt, hogy világhírű előadóművész legyen, soha nem lett volna az. Azzal viszont, hogy régóta készült erre, és ráadásul hitt benne, valamint a megerősítésekkel ezt fokozta, nem tudott nem megvalósulni az akarata.

Az ő módszere arra, hogy elengedje a benne rejlő bizonytalanságokat, hogy megváltoztatta a nevét Stefani Germanottaról Lady Gaga-ra. Ahogy mondta, az új név felszabadította, hogy szupersztár lehessen, azáltal hogy megszabadult a régi identitásával kapcsolatos komoly bizonytalanságoktól.

Ezenkívül az album neve A hírnév (The Fame) lett. Megelőlegezve a sikert már a készítés idején is. Ez nem véletlen, ez egy tudatos munka eredménye.

De a legtöbbet mondó jel a tudatos teremtésre a Costco Connection interjújában hangzott el:

“Amit megtanultam az az, hogy valójában nem kell hogy celeb legyél, vagy pénzed legyen, vagy hogy a paparazzik kövessenek amerre mész, ahhoz hogy híres legyél. Én és a barátaim egész egyszerűen kinyilvánítottuk, hogy a hírnév a sajátunk. Ez a magabiztosságunk a meggyőződésünk és a képességeink  miatt lehetséges….és ez a létezésünk utolsó morzsájáig a részünk.”

A válasz arra, hogy érezte-e magát valaha kétségbeesve a karrierje miatt:

“Természetesen…a  zeneipar nem csinál belőled előadóművészt. Te magad csinálsz magadból előadóművészt. Ha csak akkor hiszed magad előadónak amikor a nagy előleg már a zsebedben van, és egy kislemez kijön, én azt mondom az egészen lélektelen. Egészen mélyen benned kell gyökerezzen a tudás a saját nagyságodról, és tehetségedről.”

Beszámolt arról is, hogy mielőtt a színpadra lépne először vizualizálja, azaz elképzeli a show-t először. Azután, hogy egy kis részletet lejátszott a következő akkor még nem megjelent számából, Anderson Cooper  azt mondta:

Itt ez a szám, amit még senki nem hallott, amiről neki fogalma sincs, hogyan fogják fogadni, de úgy kezeli, mintha már most sláger lenne. Úgy táncol rá, mintha mindenki ismerné és szeretné. (ami azóta igaz is lett – Born This Way)

Egy pár idézet:
“Volt egy barátom aki azt mondta nekem: soha nem leszel sikeres, soha nem leszel Grammy-re jelölve, soha nem lesz sláger számod, és hogy reméli elbukom. Azt mondtam neki: „Egyszer, amikor már nem leszünk együtt, nem fogsz tudni anélkül egy pohár kávét rendelni a kib*ott boltban, hogy hallanál vagy látnál engem. „ (ezt 2008ban mondta)

“Mindig híres voltam, csak te nem tudtál róla.”

Lady Gaga a hírnevét és a szerencséjét úgy csinálta, hogy hitt abban, amit csinál, hitt saját magában, és hogy belefektette az energiáját a saját sikerébe, és imádja a végeredményt mielőtt bárki más tenné.

Szerintem ez elég inspiráló példa a tudatos teremtésre.

A sikeréről

Nem lazít

Közel 3 évig turnézott egyfolytában, írt, előadott, albumokat adott ki, számtalan interjút adott, és minden részletét menedzseli közben a karrierjének.

Ez a különbség aközött ha van egy állásod vagy van egy Missziód!

Ha vállalkozó vagy és szeretnéd egy kicsit felturbózni a cégedet Lady Gaga „varázsformulájával” akkor válaszolj a következő kérdésekre:


1. Van gondosan kiválasztott üzeneted/besorolásod?
Mindenkinek számtalan dolgot mondtak a szomszédok, tanárok, szülők hogy “Te ilyen vagy, olyan vagy”. Mi az a megjelölés, vagy üzenet amit az üzletedről szeretnéd, hogy higgyenek? Olyan ami azonnal elkülönít a tömegtől.


2. Ismered, igazán, igazán ISMERED a piacod?
Nem, életkor, hol dolgoznak, hol élnek, min aggódnak, és miről álmodnak. Őszintén törekszel arra, hogy megadd nekik azt, amit keresnek?
„Egész idő alatt azon gondolkodom, mit tudok tenni érted? Hogyan tudok segíteni neked? Mit tudok mondani a zenémben amitől jobban fogod szeretni magad?”


ruha húsból

3. Elég bátor vagy?
Hajlandó vagy felállni és birtokba venni végre magad és a képességeid, és ki is állni mindemellett?
Meg tudod ragadni azt, ami megkülönböztet, hogy rávilágíthass egy reflektorral, hogy az egész világ láthassa?4. Készen állsz arra hogy DOLGOZZ?
Nem FarmVille-t játszani, vagy elvesztegetni az idődet facebookon, hanem valóban dolgozni – magadon, a gondolkodásmódodon, és a végeredményen a termékeden.

Jó módszer erre a sikertréning ha szeretnél garanciát arra, hogy sikerre viszed valamilyen célodat, de bármi más is, csak csináld már! A semmiből nem lesz valami.

Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg a barátaiddal is.


Written by Szűcs Andi

A kezdetektől fogva természetgyógyászként dolgozom, de akkor még kineziológiával, EFT-vel segítettem a hozzám fordulóknak. Kb. 5 éve foglalkozom biorezonanciás állapotfelméréssel, és táplálkozási tanácsadással, anyagcsere típusú diétákkal. Több ezer ember szervezetébe volt alkalmam bekukkantani, sok-sok látványos javulásnak voltam szemtanúja, és van pár baba is aki egy-egy diéta, méregtelenítés után örvendeztette meg (leendő) szüleit. Folyamatosan képzem magam, mert a szervezetünk egy nagyon bonyolult rendszer, bonyolult összefüggésekkel. Szerencsésnek tartom magam, mert a hobbim a munkám is.

Tags: ,

3 hozzászólás to " Lady Gaga és a vonzás törvénye "

  1. a videó sajnos már nem működik, kár. Alapvetően igazat adok, hogy minták a sztárok, és hogy ezzel vissza is élnek, mint mindennel. Az h ugyanúgy néznek ki…hát nem tudom. Sokáig a szőke cicababa volt a divat, most jönnek a csúnyácska sztárok…mikor mi. Én nem vagyok fan, de vtam a Bp-i koncerten, pont a kettőség miatt, kíváncsi voltam. És az amit mondott, meg ahogy nekem alátámasztja az interjúkat.

  2. van 1-2 dolog ami hasonlít, van ami stílusában hasonlít, de sok olyan ami túloz. Szerencsétlenek ha végig kéne nézniük h na ki csinált előttem a termékeny popiparban már piros nagy szemsminket. Jaj az kilőve. Akkor izé…feketét. Az is. 🙂 A ruhákat meg nem a sztárok tervezik, hanem a tervezők. Amúgy meg köztudott h a kreativitásnak két fajtája van. Az egyik ami alkot. A másik pedig ami a tovább fejleszt dolgokat. Így is föl lehet fogni.

Te mit gondolsz?

Copyright © 2009 Teljesség Forrása. All rights reserved.
Designed by Theme Junkie. Powered by WordPress.