Milliomos elme tréning 2.0

Te már anyagilag független vagy? Kiléptél a mókuskerékből?

Fedezd fel, hogy miért nem a lassú gazdaság a legnagyobb problémád, ha bőséget szeretnél az életedben

Ha pénzről és pénzügyi szabadságról van szó, az egyetlen akire számíthatsz, TE vagy! Kár, hogy szabotálod önmagad…

Ismerd meg, hogy mit kell megtanulnod a túléléshez (és a fejlődéshez) a következő gazdasági válság küszöbén…

Remélem nem probléma, ha nyíltan fogalmazok, de valakinek ki kell mondania végre: át vagyunk verve!

Megbíztunk a bankokban, a kormányban, a nagy cégekben, és mi történt? Ők még mindig gazdagok, és egyre csak gazdagodnak, mialatt a legtöbb ember egyre szegényebb és kilátástalanabb.

A gazdagok mohósága miatt egy nagyon komoly gazdasági válság zajlik, ami meghatározza jelenleg az összes ember életét, megkockáztatom még a gyerekeink életét is meg fogja.

A gazdasági szakemberek ugyanakkor egyetértenek, hogy a neheze még hátra van. Rengeteg ember fog még csődbe menni. Elég megnézni a tendenciákat, a középosztály eltűnőben van. Okos emberek mondják ezt, nekünk pedig az a dolgunk, hogy felkészüljünk ezekre az eseményekre, és ezúttal mi is nyerjünk.

Mert a válság az egyik oldalon válság, a másik oldalon lehetőség!

Sokan úgy gondolják, hogy biztonságban vannak. Van egy állásuk, a vállalkozásuk túlélte az előző válságot, és van egy kis pénzük a bankban…Ha te is így gondolod, készülj fel egy kellemetlen ébredésre!


A pénz szabályai megváltoztak

Az elmúlt pár évben a pénz szabályai megváltoztak, a vállalkozás és befektetés régi módszerei már nem hoznak eredményeket. Ha sikeres akarsz lenni, ebben az új világban tudnod kell, hogy MIT csinálj és MIKOR csináld, szükséged lesz egy sor új képességre és információra.

Ha megvan a tudásod, a megfelelő eszközöd, a megfelelő stratégiád és legfőképpen a megfelelő személyiséged és gondolkodásod, nyerhetsz – igazán nagyot nyerhetsz!

J. D. Rockefeller a nagy világválság idején szerezte a vagyonát, a Kennedy család szintén. Megemlíthetnénk Warren Buffet híres mondását: Ha mindenki elad, te vegyél, ha mindenki vesz, te adj el. Mást kell csinálnod, mint mások, és mást kell csinálnod, mint eddig!

Jelenleg is vannak emberek, akik nehéz helyzetben vannak a devizahiteleik miatt, és vannak akik egyre gazdagabbak lesznek. Vannak vállalkozók, akik csődbe mennek, és vannak akik NŐNEK. Vannak akik elszegényednek…és vannak akik kényelemben élnek.

Mi az amire szükséged van a gazdasági élet viharaiban?

A megfelelő tudás a megfelelő időben

A megfelelő eszköz a megfelelő időben

A megfelelő Te…minden időben

Tény az, hogy csak saját magadra számíthatsz. Ez mindig így volt, ideje felelősséget vállalnod az életedért!

A kérdés: megtaláltad már Önmagad, akire számíthatsz?

Sajnos, ha pénzügyekről van szó, a legtöbb ember nem.

gazdagok gondolkodása A legtöbb embernek nincs pénzügyi tudása (nincs képzés az iskolában)

gazdagok gondolkodása A legtöbb ember mentálisan nem gazdaságra van beállítva (mert nem így szocializálódott)

Mi a megoldás? ÚJRA kell tanulnod ezeket a dolgokat.

Tanulnod kell új stratégiákat a vállalkozások minden területén, az ingatlan befektetésekről, a tőzsdéről, de ez még nem minden…


A legfontosabb tényező ami meghatározza a pénzügyi sikered és jövőd

A sok sok tudás és eszköz nem ér semmit, ha nincs meg a karaktered, habitusod, és mentális beállítottságod a pénzügyi sikerre, gazdaságra, bőségre.

Ha sok belső ellenállás, ellentmondás van benned, az utad a pénzügyi függetlenségig rögös lesz és nehéz, tele akadályokkal. Az elméd ellened dolgozik, ahelyett, hogy neked dolgozna, és azt veszed észre, hogy olyan mintha egyszer a gázt nyomnád a következő pillanatban pedig a féket.

Pénzügyi befogadóképesség

Lehetsz a legjobb a szakmádban, a legjobb üzletember, ismerheted a legjobban a tőzsdét, az ingatlanokat, de….Amíg a pénzügyi befogadóképességed nem nő, addig soha nem fogsz nagy összegeket keresni. Ha mégis megtörténik, akkor módot fogsz találni arra, hogy elveszítsd.

Az igazság az, hogy az emberek nincsenek felkészülve arra, hogy nagy vagyonuk legyen és azt meg is tartsák. Mint sok esetben itt is belül kell elkezdenünk a reformot. Rengeteg kihívással kell szembenéznie annak, akinek nagy vagyona van. Biztos hallottál már a lottónyertesekről, akiknek a nagy nyereményükből egy pár év alatt semmi nem maradt. Visszakerül ugyanabba az anyagi helyzetbe ahonnan indult, mert azt tanulta meg kezelni. A másik oldalon ott van Donald Trump, aki elveszítette többször a vagyonát, és 2 év múlva nem hogy visszaszerezte, meg is duplázta. Miért? Mert az ő pénzügyi befogadóképessége magasra van állítva!

Neked milyen pénzügyi mintáid vannak? Te mit tanultál a szüleidtől a pénzről? Mit gondolsz a gazdagságról, a gazdagokról, a saját gazdagságodról?

Neked mennyi a pénzügyi befogadóképességed? Van akinek ha egy millió Ft-ja van, mélységesen szegénynek érzi magát. Van akinél ez 100.000 Ft-nál igaz, és van akinek a 0 is túl sok. Amíg ezt nem állítod át, akár a fejed tetejére is állhatsz, akkor sem fogsz jobb eredményeket elérni anyagi téren.

Van egy jó hírem. Akárhogy is állsz most a pénzhez, gazdagsághoz lehet rajta változtatni.

Mi határozza meg, hogy mekkora a pénzügyi befogadóképességed?

Biztos vagyok benne, hogy érdekel, hogyan alakul ki ez először. A válasz…

a múltban kapott információk és programozás által. Programozás: a kisgyerekkorban látott minták sokasága főleg szülőktől, tanároktól, rokonoktól, vallási vezetőktől, és a médiából.

Mindannyiunkat megtanítottak arra, hogy hogyan kell bánni a pénzzel, hogyan kell megkeresni, gyakran olyanok akik maguk sem rendelkeztek túl sokkal belőle, vagy különféle negatív véleményük/gondolatuk vagy nem éppen segítő viselkedésmintájuk volt a pénzzel kapcsolatban.

Az ő gondolkodásukat AUTOMATIKUSAN átvettük gyerekkorunkban, és ez lett a mi pénzzel kapcsolatos gondolkodásmódunk alapja.

Röviden: a gondolkodásunk által meg van határozva, hogy mennyi lesz a jövedelmünk, kemény vagy könnyebb munkával szerezzük, az, hogy takarékoskodóak vagy költekezőek vagyunk, jó üzletemberek vagyunk vagy nem, aggódunk a pénzért vagy tudjuk, hogy mindig lesz.

Sajnos, a pénzügyi befogadóképességed meghatározza a jövőd legalábbis pénzügyi szempontból...egészen addig amíg fel nem ismered, és meg nem változtatod!

És pontosan ez az, amit meg fogsz tudni tenni a tréning közben és után!

Kinek érdemes részt vennie a tréningükön?

Olyan magánembereknek és vállalkozóknak, akik többre vágynak a jelenlegi bevételeiknél, de eddig nem sikerült elérniük az elvárt növekedést. Fontos, hogy ez elsősorban olyan embereknek szól, akik NÖVEKEDNI akarnak. Sok ember teljesen elégedett a bevételeivel, ha Te is közéjük tartozol, akkor ez a tréning nem Neked szól.

Ez a népszerű tréningünk az alábbi témákról szól:

Belső reform:

Milyen mélyen rögzült minták alakítják az emberek életét, és mi a helyzet Veled?

Megtudhatod, miért nem jó, ha gazdag akarsz lenni

Megtudhatod, hogyan gondolkodnak a gazdagok és a szegények

Megtudhatod, hogyan tudod megváltoztatni a gondolataidat a pénzzel, gazdagsággal kapcsolatban, valamint hogy hogyan tudod növelni a pénzügyi befogadóképességed

Külső reform:

Az adósságcsapdák – mi az, hogyan ismerd fel és kerüld el

Szűkös bevételek, hogyan növelheted?

Hogyan képezz elég tartalékot ahhoz, hogy nyugodtan tekints a jövőbe.

Hogyan készíts pénzügyi tervet a következő 5 – 10 – 15 évre.

Mindezt megtudhatod ha részt veszel tréningünkön. Plusz számos személyes és üzleti kapcsolatot szerezhetsz olyan hasonszőrű emberekkel, akik nyitottak és készek a változásra.

Ok, érdekel. De mennyibe kerül?

A Freeman Soulness – Milliomos elme tréningjének óriási eredményei vannak azoknál az embereknél, akik ezt bevezették tudatosan a mindennapjaikba és eszerint menedzselik a dolgaikat. Ez sokszor milliós nagyságrendű változás.
A befektetés része ehhez képest elenyésző, mert a célunk, hogy MINDENKINEK legyen esélye,

Kedvezményes áron

2016. április 28-ig:

bruttó 63500 Ft helyett csak

 bruttó 25.000 Ft

 

Lássuk mikor és hol lesz a tréning!

A tréninget 2016. április 30-án tartjuk a Nyugati Oktatási Központban 9-17 óráig.

Budapest, 5. kerület Nyugati tér 9.


Mit kapsz a tréning mellé?

1 klassz munkafüzetet gyakorlatokkal

Ez az alábbi bónusz is Rád vár!

A népszerű Vonzás törvénye tréningünk elektronikus változata 12700 Ft értékben.

Az alábbi dolgokra kapsz választ a Vonzás törvénye tréningből:

 • Hogyan tudod eldönteni, hogy mit szeretnél valójában?
 • Hogyan teremtsd meg a számodra tökéletes munkát?
 • Hogyan javíts a meglévő párkapcsolatodon, vagy találd meg a megfelelő újat?
 • Hogyan növeld a bevételeidet?
 • Hogyan lehetsz egészségesebb?
 • Hogyan találhatod meg az életcélod?


 

Ha ott szeretnél lenni a tréningen, jobb ha sietsz, mert összesen csak 10 szabad helyünk van. Jelentkezz még MOST!


Mi történik miután jelentkeztél?

1. Kapsz az e-mail címedre egy vásárlói értesítőt fontos információkkal.
2. Utald át kérlek a tréning előlegét (50 %) a kapott számlaszámra.
3. Csak ebben az esetben válik biztossá a helyed a tréningre. Erről is fogsz kapni egy e-mailt tőlünk. A számlát a tréningen veheted át. Kérlek ellenőrizd le a jelentkezésnél az adataidat!

4. Ha bármilyen kérdésed felmerülne a tréninggel kapcsolatban, kérlek keress a 0620 222 8050-es telefonszámon.

Jelentkezés:

Név (kötelező)

Cégnév

Számlázási cím

E-mail cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Üzeneted, ha szeretnél nekünk írni

 

 

További vélemények:

Kedves Elric és Joy!
Nagyon jól éreztem magam a tréningen! Hasznos tanácsokat kaptam, de a lényeget abban látom, hogy a siker kulcsa én vagyok, és ez a felismerés máris pozitívan hat rám. Nagyon fontos a szemléletformálás, a látásmód, a megközelítés megváltoztatása. Elric nagyon hiteles és magával ragadó egyéniség, öröm volt számomra köztetek eltölteni egy napot, és ilyen útravalóval távozni!
Üdvözlettel: Judit, Budapest

A tréning nagyon hasznos volt számunkra. Rengeteg új dolgot ismertünk meg. Jó ötleteket kaptunk a folytatáshoz. Tetszett, hogy a felmerülő kérdéseket azonnal megbeszéltük. Balázs, Komárom

Milliomos elme? Már az úton!
Az előadás kellemesen telt, sokszor megdöbbentem azon, hogyan is gondolkozok,
de nem csak melegedni mentem el. A tanultakat napokon keresztül átgondoltam,
elmélkedtem. Az igazi “nagy leguruló kő”, a valós “földbe csapódás” itthon
történt. Évek óta vezetek listát a havi kasszáról. Most átalakítottam a
megfelelő csoportosításban és látom, mennyire eltorzult a havi költekezésem.
Fontos, hogy életképesek legyünk a pénzügyi területen is, hiszen a jelenünk a
jövőnket befolyásolja. Gyöngyös, Budapest

“Kértél egy őszinte véleményt emailban arról a tréningről amit Budapesten tartottál, sajnos ez az én véleményezésem annyira hosszú lenne hogy azt hiszem sokkal egészségesebb lenne személyesen meg beszélni. 🙂 Nagy vonalakban csak annyit, hogy nagyon jó volt.
Nem azért mert bármi újat tanultam csak valahol kiemelted másként raktad össze az összes tudásom, és láttam az alapvető hibáimat, amit nem csak hogy egyébként nem ismertem fel, de nem is akartam hibának látni. A személyes konzultációra viszont szerintem mindenképpen szükségem lenne, mert most már tudom mivel szeretnék foglalkozni, mert eddig fogalmam sem volt…. Angéla, Szerbia

3 hozzászólás to " Milliomos elme tréning 2.0 "

 1. Kovács Sipeki Rita via Facebook szerint:

  sokan sajnálják az időt és a pénzt arra, hogy megtanulják, hogyan dolgoztassák a pénzt maguk helyett, viszont nem sajnálják az időt arra, hogy még többet és többet dolgozzanak a pénzért, ami aztán nem is nyújt megoldást számukra max átmenetileg 🙂

 2. Kitaláltam egy különleges és veszélyes gyakorlatot erre a tréningre. De legyünk őszinték! A gondolkodásunk megváltoztatása minden esetben különleges és veszélyes… 🙂

  Ez még soha, egyetlen tréningemen sem volt. Részvétel csak saját felelősségre!

 3. 2 in 1. A tréningen résztvevők ajándékba kapják a népszerű “Vonzás törvénye” tréningünk elektronikus változatát. Ez a bónusz is Rád vár!

Copyright © 2009 Teljesség Forrása. All rights reserved.
Designed by Theme Junkie. Powered by WordPress.