Reiki tanfolyam

Ezzel a módszerrel bárki alkalmassá válik önmaga és mások kezelésére. Használata harmóniát hoz létre tudati szintjeink között. Kivétel nélkül (nem, származás, iskolai végzettség, vallási hovatartozás, egészségi állapot stb.) mindenki alkalmas ennek az egyszerű és szeretetteljes rendszernek az elsajátítására.

A Reiki használata mindenki számára hasznos, mert hosszútávon testileg és lelkileg nagyobb harmóniát és kiegyensúlyozottságot biztosít, így segíti az egészség megőrzését. A Reikit használó ember ellenállóbbá válik az olyan egyre erősödő megterhelésekkel szemben, mint például a stressz, a lég- és környezetszennyezés, az élelmiszerekben egyre sűrűbben előforduló kemikáliák mellékhatásai.

A Reiki segítségével önmagunkkal és környezetünkkel való kapcsolatunk harmonikusabbá, szeretetteljesebbé és megértőbbé válik.

A REIKI hatása

Életfolyamatokat támogat, valamennyi síkon hat. Igazodik minden élő és élettelen egyéni igényeihez. Támogatja a személyiség fejlődésének folyamatát.

Pozitívan befolyásolja a gyógyulási folyamatokat, enyhíti a fájdalmat, segít a félelem, a harag, méreg, depresszió, aggodalom, kétségek közt lévő levertség legyőzésében.

Megkönnyíti a nehéz fizikai és pszichikai megterhelés leküzdését. Segíti a tanulást. Előnyösen befolyásolja az emberekhez való viszonyunkat. Serkenti a kreativitást, a teljesítőképességet.

Elősegíti az önmegismerést, a könnyebb beilleszkedést.

Reiki I., II. és mesteri tanfolyamokat tartunk folyamatosan Móron a Mosoly stúdióban, Komáromban, és Budapesten több helyszínen. Érdeklődni és jelentkezni a 0620/222 8050-es számon vagy a joy kukac teljessegforrasa hu e-mail címen lehet.

Jelentkezz idejében a következő tanfolyamra!

 

Nézd meg ezt is!

Biorezonanciás állapotfelmérés

Siker coaching

Biorezonanciás állapotfelmérés, mások mondták

comment closed

Copyright © 2009 Teljesség Forrása. All rights reserved.
Designed by Theme Junkie. Powered by WordPress.