EFT

Mi az EFT (Érzelmi Szabadság Technika)?

A módszer lényege az, hogy a test bizonyos meridián pontjain gyengéd ütögetést, kopogtatást végzünk, míg lelkileg ráhangolódunk az érzelmi vagy fizikai problémára.Ennek eredményeképpen, a test energiarendszerében blokkolt negatív energia felszabadul és a test öngyógyító energiái ismét szabadon áramlanak. Miután a test energiarendszerében jelen volt blokk, rövidzárlat fel lett oldva, ennek érzelmi vagy fizikai megnyilvánulása – tehát a probléma maga is – feloldódik, megszűnik!

Egyes praktizálók az EFT technikát pszichológiai akupunktúrának nevezték el, mivel a hatásmechanizmus nagyon hasonló – azzal a különbséggel, hogy tű helyett csak gyengéd kopogtatást használunk és nemcsak fizikai, de minden lelki – érzelmi problémát is kezelni tudunk.

Ezenkívül, az EFT során használt meridián pontok is azonosak néhány, az akupunktúra által már több ezer éve használt ponttal. A makacs problémák, krónikus betegségek bizonyos esetekben percek alatt elmúlnak. A tapasztalt EFT praktizálók mintegy 90-95 %-os sikerről számolnak be. Eddig az EFT-nél gyorsabban eredményre vezető módszert nem találtak.

Az EFT technikák dokumentáltan eredményesnek bizonyultak például:

- általános stressz oldására

- bármilyen negatív érzelem megszüntetésére.. pl. harag, féltékenység, gyűlölet, agresszió

- fizikai fájdalom oldására.. pl. fejfájás, hátfájás, migrén

- fóbiák megszüntetésére.. pl. klausztrofóbia, póktól, kígyóktól való kóros rettegés, stb.

- lámpaláz, vizsgadrukk oldására

- traumatikus élmények feldolgozására

- bármilyen krónikus betegség esetében, az energiablokk feloldása segíti a test öngyógyító folyamatait, így az EFT technikák hozzájárulhatnak akár a rák gyógyításához is

- cukorbetegségben

- segíthet alkohol, dohányzás vagy egyéb függőség gyógyításában

- gyermekáldás elősegítésében

- nem kívánt szokások megszüntetésében

Az EFT technikák ezen kívül sokat tehetnek azért, hogy kitűzött céljainkat minél hamarabb elérjük. Megfelelően alkalmazva ezt a meridián technikát, megszabadulhatunk korlátozó hiedelmeinktől, beidegződéseinktől, és törölhetjük folytonosan ismétlődő negatív gondolatainkat. E lelki tisztogatás után, bármilyen személyiségfejlesztő program természetszerűleg sokkal hatékonyabb lesz, és mind a külső, mind a belső változások szinte varázsos gyorsasággal valósulnak meg.

Ennek alapján az EFT segítségével megvalósítható akár az ideális testsúly elérése, az anyagi ill. munkahelyi előremenetel elősegítése, párkapcsolatok javítása.

A kezelés 10000 Ft és 1,5 óra időtartalmú.

Bejelentkezés : 0630/457 3022

Helyszín: Budapesten 4. ker Újpest Központ Petőfi u. 22

3. ker Föld u. 50Videó az EFT-ről:

Nézd meg ezt is!

Biorezonanciás állapotfelmérés

Biorezonancia

Biorezonancia, mi az? Tudományos szemmel

comment closed

Copyright © 2009 . All rights reserved.
Designed by Theme Junkie. Powered by WordPress.