EFT

Mi az EFT (Érzelmi Szabadság Technika)?

A módszer lényege az, hogy a test bizonyos meridián pontjain gyengéd ütögetést, kopogtatást végzünk, míg lelkileg ráhangolódunk az érzelmi vagy fizikai problémára.Ennek eredményeképpen, a test energiarendszerében blokkolt negatív energia felszabadul és a test öngyógyító energiái ismét szabadon áramlanak. Miután a test energiarendszerében jelen volt blokk, rövidzárlat fel lett oldva, ennek érzelmi vagy fizikai megnyilvánulása – tehát a probléma maga is – feloldódik, megszűnik!

Egyes praktizálók az EFT technikát pszichológiai akupunktúrának nevezték el, mivel a hatásmechanizmus nagyon hasonló – azzal a különbséggel, hogy tű helyett csak gyengéd kopogtatást használunk és nemcsak fizikai, de minden lelki – érzelmi problémát is kezelni tudunk.

Ezenkívül, az EFT során használt meridián pontok is azonosak néhány, az akupunktúra által már több ezer éve használt ponttal. A makacs problémák, krónikus betegségek bizonyos esetekben percek alatt elmúlnak. A tapasztalt EFT praktizálók mintegy 90-95 %-os sikerről számolnak be. Eddig az EFT-nél gyorsabban eredményre vezető módszert nem találtak.

Az EFT technikák dokumentáltan eredményesnek bizonyultak például:

– általános stressz oldására

– bármilyen negatív érzelem megszüntetésére.. pl. harag, féltékenység, gyűlölet, agresszió

fizikai fájdalom oldására.. pl. fejfájás, hátfájás, migrén

fóbiák megszüntetésére.. pl. klausztrofóbia, póktól, kígyóktól való kóros rettegés, stb.

lámpaláz, vizsgadrukk oldására

traumatikus élmények feldolgozására

– bármilyen krónikus betegség esetében, az energiablokk feloldása segíti a test öngyógyító folyamatait, így az EFT technikák hozzájárulhatnak akár a rák gyógyításához is

cukorbetegségben

– segíthet alkohol, dohányzás vagy egyéb függőség gyógyításában

gyermekáldás elősegítésében

nem kívánt szokások megszüntetésében

Az EFT technikák ezen kívül sokat tehetnek azért, hogy kitűzött céljainkat minél hamarabb elérjük. Megfelelően alkalmazva ezt a meridián technikát, megszabadulhatunk korlátozó hiedelmeinktől, beidegződéseinktől, és törölhetjük folytonosan ismétlődő negatív gondolatainkat. E lelki tisztogatás után, bármilyen személyiségfejlesztő program természetszerűleg sokkal hatékonyabb lesz, és mind a külső, mind a belső változások szinte varázsos gyorsasággal valósulnak meg.

Ennek alapján az EFT segítségével megvalósítható akár az ideális testsúly elérése, az anyagi ill. munkahelyi előremenetel elősegítése, párkapcsolatok javítása.

A kezelés 10000 Ft és 1,5 óra időtartalmú.

Bejelentkezés : 0630/457 3022

Helyszín: Budapesten 4. ker Újpest Központ Petőfi u. 22

3. ker Föld u. 50Videó az EFT-ről:

Nézd meg ezt is!

Biorezonanciás állapotfelmérés

Biorezonancia

Biorezonancia, mi az? Tudományos szemmel

comment closed

Copyright © 2009 Teljesség Forrása. All rights reserved.
Designed by Theme Junkie. Powered by WordPress.