Sikertréning, coaching

Hogyan lehetnék sikeresebb? Hogyan kereshetnék többet? Hogyan érhetném el a céljaimat? Megfelelőek egyáltalán a céljaim? Hogyan élhetnék olyan életet, amit valóban szeretnék? Hogyan álljak neki?

Ha feltetted már magadnak ezeket a kérdéseket, és még nem találtad meg a választ, akkor ez az írás Neked szól!

 

Az életed és a céljaid a nagy áttörésre várnak, de valami visszatart? A sikertréningen megismerheted azokat az egyszerű de forradalmi újdonságokat,  amik nélkül eddig csak próbálkoztál, és nem értetted miért nincs eredménye.

De mi a helyzet most?

Te is évek óta tervezgeted a szebb jövőt, és még a fele sincs megvalósítva az álmaidnak? Amikor becsukod a szemed, látod magad előtt a csodálatos házat és autót, hallod a boldog gyerekkacajt, imádod a munkád és úgy általában tudod, hogy minden a legnagyobb rendben. De az álomkép lassabban válik valósággá, mint szeretnéd: egyre több könyvet olvasol, esetleg többet dolgozol, tanulsz, figyeled a lehetőségeket mégis úgy tűnik, hogy az életed megragadt azon a szinten ahol most van, és nagyon távolinak tűnik a következő szintre lépés. Néha szinte megvalósíthatatlannak érzed.

Mit fogsz érezni, amikor visszatekintesz az életedre?

Ha nem csak vágyakozol a nagy áttörésre, akkor minden bizonnyal túl vagy kéttucat sikerkalauzon és önfejlesztő könyvön, egy pár tréningen, hanganyagon…pedig lehet, hogy nem ez a megoldás. Sőt, lehet, hogy pont ez visz rossz irányba. Hadd magyarázzam meg:

Ahol eddig nem kerested a megoldást

Nehéz szembenézni saját magunkkal, sokan egyáltalán nem képesek erre. Sokkal egyszerűbb mindig mást hibáztatni. Az aktuális kormányt a politikájukkal, a szomszédot, a szülőket, a válságot.

Amennyiben a kifogásaid nem saját magaddal kapcsolatban merülnek fel, akkor rossz hírem van, még nem jutottál el a problémád gyökeréig.

Pedig az élet nem bonyolult, csak mi szeretjük bonyolítani. A komplex problémákra általában egyszerű a megoldás. A könyvek nagy részében jó gyakorlatok vannak, de kevesen csinálják végig. Vesznek még egy meg még egy könyvet újabb és újabb információkkal bombázva az agyukat. Miért rossz ez? Mert a legtöbb ember fejében káosz van, egyre nagyobb káosz ezek hatására. Mióta „divat” lett a teremtés, egyre több félresikerült élethelyzet van.

Ugye milyen fantasztikus lenne, ha az életed végre sínre kerülne?

Ha szeretnél fejlődni ezen a területen, szeretnéd harmonikusabbá, élvezetesebbé, örömtelibbé, tenni a céljaidhoz vezető utat, valamint el is érni (!), akkor gyere el a tréningre, és sajátítsd el azokat a módszereket, mellyel mindezt elérheted!

Ez is csak a szokásos?

Azt már mindenki kívülről fújja, hogy legyenek álmaid, céljaid írd le, legyen határidőd ezekre stb. Nem, ebből a mi ügyfeleink nem kérnek. Mi tudományos alapokra helyeztük a coaching technikáinkat.

Vajon mire lehet használni a sikertréninget az életben?

Mindenre! Az, hogy kinek mit jelent a siker mindenki maga dönti el. Amit az ember el tud képzelni, azt képes is megvalósítani. Mi segítünk ebben. A legtöbben akik felkeresnek minket, anyagilag szeretnének gyarapodni.

Kik szoktak ott lenni a tréningen?

A sikertréningen olyan önmagukért felelősséget vállaló emberek vesznek részt, akik tudják, hogy többre hivatottak a jelenlegi élethelyzetüknél, és ezért készek tenni is. Hogy ez milyen területet érint, az változó. Van aki több pénzt, vagy sikeresebb vállalkozást szeretne. Van aki szeretne egy normális párkapcsolatot, vagy lefogyni. Van aki szeretné önmagát jobban megismerni, és fejlődni spirituálisan.

A sikertréning neked való ha:

  • nyitott vagy az új ismeretekre
  • gyakorlati, kézzelfogható, hatékony technikákat akarsz, amelyek valóban működnek
  • alig várod már, hogy végre valami átbillentsen a megoldás irányába
  • lelkes vagy a céljaid iránt, csak még nem tudod, mi legyen a következő lépés.

 Mi az amit biztosan megtapasztalsz magadon a sikertréning után?

biorezonancia Képes leszel azokra a dolgokra, amikre eddig nem voltál pl. kezelni egy konfliktushelyzetet, elérni egy kitűzött célt, magabiztosabbnak lenni bizonyos helyzetekben, felfedezni eddig nem látott lehetőségeket

biorezonanciaMegtudod, hogy eddig miért nem voltál sikeres (annyira amennyire szeretnéd), és hogy milyen módon tudod elérni a céljaidat.

biorezonanciaMegismered egyre jobban az élet törvényszerűségeit és saját magadat is, ezáltal az életed harmonikusabbá válik.

biorezonanciaTudni fogod, hogy mi miért történik és h ogyan tudod elérni, hogy azok a dolgok következzenek be, amit szeretnél

biorezonanciaHamarabb fogod elérni a kitűzött céljaidat, és pontosabban meg fogod tudni határozni, hogy mit szeretnél.

biorezonanciaNagyobb örömmel és hálával fordulsz az élet felé, hiszen a kezedben lesz a tudás, amivel bármelyik célodat elérheted.

biorezonanciaElsajátítod a tudatos életvezetést, könnyebben tudsz döntéseket meghozni

Miért veled?

Azt tapasztalom, hogy szakemberrel együttműködve mindenki gyorsabban és többre képes, mintha egyedül próbálkozna. Tudom, hogy egyéniségem, tapasztalatom, az általam ismert és alkalmazott módszerek segítségével mindez lehetséges.

Ezért merem ajánlani magamat sikertrénerként akár magánéleti akár szakmai kérdések újragondolásához és megoldásához!

A sikertréningről mások:

Én az az ember voltam, akinek nem volt különösebb célja az életével. Bár egyetemi végzettségem van, nem maradt meg a lelkesedésem a munkám iránt. Megkaptam a kérdéseimre a választ, és mellé sok sok inspirációt. Elric tanításai által elfogadtam saját magam. Sokkal összeszedettebb vagyok, mint bármikor azelőtt, a fókuszom a jelenen van, a jövőm pedig egyre jobban letisztul. Köszönöm Elric

Győry Dénes

Elric, el sem tudom hinni milyen izgatottságot és örömet éreztem miután beszéltem veled. Meg akartam köszönni, nagyon visszafogtam magam mielőtt találkoztunk, de utána hatalmas változáson mentem keresztül. Féltem róla beszélni. Amit mondtál igazán rezonált velem. Egy csomó dolgot felhozott bennem. Csodálatos jelenléted van, már értem miért mennek hozzád az emberek.

Kovatsch Emese

Elric segített nekem meglátni, hogy a dolgok nem olyan rosszak, mint aminek tűnnek. Mindig azt gondoltam, hogy ez így van, de ő segített nekem hogy rájöjjek rengeteg választási lehetőségem van mindennel kapcsolatban. És mindegyik jobb, mint amit én gondoltam. Most már tudom hogy nem csak egy valóság van, hanem az számít ahogyan én érzékelem a valóságot. És a fókuszom változtatásával, új ajtókat nyithatok ki, amik addig nem látszottak.

Éva

Klikk ide: Olvasd el a további véleményeket.

Szuper, ez tetszik! Mennyibe kerül?

A sikertréning ára 15.000 Ft/óra. Az árat úgy kalkuláltuk, hogy mindenki számára elérhető legyen, aki tényleg tenni akar a jövőjéért.

Időpontegyeztetésért kérlek hívd Elricet a 0620 222 8050-es telefonszámon.


Elric Freeman

az ország sikertrénere

Vedd a kezedbe az életedet, hogy ne a mindenkori körülmények irányítsanak – hanem Te magad!


comment closed

Copyright © 2009 . All rights reserved.
Designed by Theme Junkie. Powered by WordPress.