Tréningek

Végre …

könnyen gyakorlatba ültethető és azonnal működőképes tananyagok a bőséget vonzani kívánó embereknek…

Most végre a tied lehet az a tudás, tapasztalat, és gyakorlat, aminek elsajátítására és kifejlesztésére éveket és rengeteg pénzt szántunk, sok-sok ember életén változtatva, sok vállalkozót segítve a sikerhez, mlm csapatok hatékonyságát növelve.


A nálunk hallott technikák célja, hogy az életed sínre kerüljön, és Neked is legyen esélyed, hogy MINDEN célodat megvalósíthasd. A világban korlátlan bőség áll rendelkezésre, mindenkinek van rá lehetősége, hogy ebből kivegye a részét. Miért pont Te hagynád ki?

Siker coaching

Úgy találtam, hogy sokan megértik a vonzás törvényének a lényegét, de, hogy az életükben is tudják alkalmazni, ahhoz már segítségre van szükségük. Ez az amivel én foglalkozom. Támogatom a klienseimet a vonzás törvényének alkalmazásában, hogy valóra válthassák az álmaikat.

A tanácsadásom egészen spirituális szemléletű, hogy felismerjük, hogy a Forrással való kapcsolat nem csak annak az alapja, hogy vonzzuk a kívánt dolgokat, hanem annak is, hogy boldog legyen az életünk.


Milliomos elme tréning

Szakíts a pénzpazarló, fölöslegesen költekező, hitelkártyát használó életmóddal egyszer és mindenkorra, és kezdj el felépíteni egy bombabiztos pénzkezelési stratégiát, ami kihozza a lehetőségeidből a maximumot.

Vonzás törvénye tréning

Hogyan tudod megtanulni, hogy azonnal létrehozd amit szeretnél?

Hogyan tudod felgyorsítani a vonzás törvénye működését?

Nehéz időkben nincs idő kísérletezni, ide jól működő, bevált módszerek kellenek. Biztosra kell menned!Cashflow játékklub

Nincs még eleged abból, hogy egyik fizetésnaptól a másikig élsz?

Tanulj meg úgy pénzt keresni, ahogy azt a milliomosok teszik! Micsoda gyalázat, hogy TE nem keresel ekkora vagyont – mikor ezek az emberek olyan könnyedén építik a sajátjukat. Tanuld meg játszva ezeket az ismereteket.

 

 

Reiki tanfolyam

Az energetikai rezgéseddel megváltoztathatod a valóságodat. A negatív érzelmek, mint például a félelem, harag és a szégyen alacsony frekvencián rezegnek, míg a szeretet, boldogság és a béke magas frekvencián. Emeld meg a rezgésszinted Reikivel!

comment closed

Copyright © 2009 . All rights reserved.
Designed by Theme Junkie. Powered by WordPress.