Ti írtátok

 Tréningek:

Kedves Elric és Joy!
Nagyon jól éreztem magam a tréningen! Hasznos tanácsokat kaptam, de a lényeget abban látom, hogy a siker kulcsa én vagyok, és ez a felismerés máris pozitívan hat rám. Nagyon fontos a szemléletformálás, a látásmód, a megközelítés megváltoztatása. Elric nagyon hiteles és magával ragadó egyéniség, öröm volt számomra köztetek eltölteni egy napot, és ilyen útravalóval távozni!
Üdvözlettel: Judit, Budapest

A tréning nagyon hasznos volt számunkra. Rengeteg új dolgot ismertünk meg. Jó ötleteket kaptunk a folytatáshoz. Tetszett, hogy a felmerülő kérdéseket azonnal megbeszéltük. Balázs, Komárom

Milliomos elme? Már az úton!
Az előadás kellemesen telt, sokszor megdöbbentem azon, hogyan is gondolkozok,
de nem csak melegedni mentem el. A tanultakat napokon keresztül átgondoltam,
elmélkedtem. Az igazi “nagy leguruló kő”, a valós “földbe csapódás” itthon
történt. Évek óta vezetek listát a havi kasszáról. Most átalakítottam a
megfelelő csoportosításban és látom, mennyire eltorzult a havi költekezésem.
Fontos, hogy életképesek legyünk a pénzügyi területen is, hiszen a jelenünk a
jövőnket befolyásolja. Gyöngyös, Budapest

“Kértél egy őszinte véleményt emailban arról a tréningről amit Budapesten tartottál, sajnos ez az én véleményezésem annyira hosszú lenne hogy azt hiszem sokkal egészségesebb lenne személyesen meg beszélni. 🙂 Nagy vonalakban csak annyit, hogy nagyon jó volt.
Nem azért mert bármi újat tanultam csak valahol kiemelted másként raktad össze az összes tudásom, és láttam az alapvető hibáimat, amit nem csak hogy egyébként nem ismertem fel, de nem is akartam hibának látni. A személyes konzultációra viszont szerintem mindenképpen szükségem lenne, mert most már tudom mivel szeretnék foglalkozni, mert eddig fogalmam sem volt…. Angéla, Szerbia

Sikertréning, coaching:

A bátorsággal eddig sem volt gondom, mert rávettem magam, hogy megtartsak egy előadást, de alig tudtam beszélni, vörös voltam, összefüggéstelen, mert szörnyen izgultam. Elricnek hála ez már a múlté. Nekem is jobb, meg azoknak is, akik hallgatnak.

Dezső, Budapest

Köszönöm azokat a változásokat, amiket segítettél elérni. A nyitottságod, az intuíciód, és a finom érzékeid csodálatos receptjei egy pozitív eredménynek.

Kata, Budapest


Köszönöm nagyon – Boldog vagyok, szabadnak érzem magam és végre élőnek! Sokkal jobban ismerem magam. Nélküled ez nem sikerült volna. Nagyon élveztem az elmúlt 8 hónapot veled.

Némedi Pálné, Győr


Amikor először Elricnél jártam, a depressziómat akartam megoldani. Az első találkozónk után, nem csak hogy segített ezen a problémán, de adott egy csomó házi feladatot a függőségeimmel és a túlevéssel kapcsolatban. Azután hogy drámai változást éreztem, mert már tudtam kontrollálni az evésemet is, rájöttem, hogy ez egy fantasztikus dolog. Azóta 8 alkalommal találkoztunk, mindig új problémán dolgoztunk, és az eredményeim lenyűgözőek – mindegyik problémám amelyikkel Elrichez fordultam, túlevés, párkapcsolati problémák, alacsony önértékelés, függőségek, ételallergiák eltűntek, és nem is jöttek vissza. Teljesen más ember lettem, mint akit Elric legelőször látott. Számtalan terápián vettem már részt (NLP, pszichoterápia, hipnózis stb.) de Elric az első gyógyító aki komoly változást hozott az életembe, és tényleg eltüntetett egy sor korlátozó hiedelmet saját magammal kapcsolatban.

Annyira lelkes vagyok az eredményeket illetően, hogy számtalan barátomnak javasoltam Elricet, akiktől szintén fantasztikus visszajelzéseket kaptam. Bárkinek tudom ajánlani, mindegy milyen problémája van egészség, család, karrier, anyagiak, vagy önmagával kapcsolatban.

Köszönöm még egyszer, hogy segítettél Elric. Olyan sokat változtam, többet mint amennyit lehetségesnek gondoltam. A csodálatos munkád nélkül nem lettem volna rá képes. Hálás vagyok hogy rád találtam,

Ibolya, Budapest


Én az az ember voltam, akinek nem volt különösebb célja az életével. Bár egyetemi végzettségem van, nem maradt meg a lelkesedésem a munkám iránt. Megkaptam a kérdéseimre a választ, és mellé sok sok inspirációt. Elric tanításai által elfogadtam saját magam. Sokkal összeszedettebb vagyok, mint bármikor azelőtt, a fókuszom a jelenen van, a jövőm pedig egyre jobban letisztul. Köszönöm Elric

Győry Dénes

Elric, el sem tudom hinni milyen izgatottságot és örömet éreztem miután beszéltem veled. Meg akartam köszönni, nagyon visszafogtam magam mielőtt találkoztunk, de utána hatalmas változáson mentem keresztül. Féltem róla beszélni. Amit mondtál igazán rezonált velem. Egy csomó dolgot felhozott bennem. Csodálatos jelenléted van, már értem miért mennek hozzád az emberek.

Kovatsch Emese

Elric segített nekem meglátni, hogy a dolgok nem olyan rosszak, mint aminek tűnnek. Mindig azt gondoltam, hogy ez így van, de ő segített nekem hogy rájöjjek rengeteg választási lehetőségem van mindennel kapcsolatban. És mindegyik jobb, mint amit én gondoltam. Most már tudom hogy nem csak egy valóság van, hanem az számít ahogyan én érzékelem a valóságot. És a fókuszom változtatásával, új ajtókat nyithatok ki, amik addig nem látszottak.

Éva

Elric

Amikor nem tudtam hogy mit akarok az állásommal és az életkörülményeimmel úgy általában, nagyon türelmesen vezettél, hogy képzeljem el az érzést a munkámmal kapcsolatban és a helyet ahol élni szeretnék. Köszönöm neked, az üzletem növekszik, több pénzt kerestem múlt évben mint amennyit valaha is elképzelhetőnek tartottam. És ebben a hónapban költöztem az új lakásomba, ami éppen megfelelő a számomra.

B. Lívia, Budapest

Visszatart attól, hogy túl sokáig romboljam magam a negatív gondolatokkal. Az életem sokkal örömtelibb, sokkal boldogabbnak érzem magam. Ha rossz útra tévedek, mindig visszatérít a boldogságomhoz. Csodálatos!

Eszter, Győr

Elric teljesen beleásta magát abba amit tanít, sokat kutatta, és ez látszik is. Nem lehet zavarba hozni kérdésekkel. Azóta mióta nála jártam, sokkal jobban látom mi történik, és sokkal inkább a tudatában vagyok hogy van más lehetőség is, csak máshogy kell szemlélni. És tudom már azt is, hogy minden tökéletes, a pillanat tökéletlenségének dacára is. Segített, hogy mást tudjak választani, és hogy ne vádoljak másokat. Az eredmény: szabadság.

P. Tamás

Egy évvel ezelőtt dolgoztam Elriccel. Amikor elkezdtünk együtt dolgozni, fogalmam sem volt merre megy az életem. Volt egy állásom, ami pont annyit fizetett ami a túléléshez volt elég. Különböző barátaim, akik elköltöztek űrt hagyva az életemben. Párkapcsolatom nem volt. Miután elkezdtük használni a vizualizációs technikákat, elkezdődtek a változások az életemben. Először találtam egy ideiglenes munkát, aztán átmentem egy helyre ahol nagyszerű fizetésem és juttatásaim lettek. Találtam egy csomó új barátot. Még a megfelelő partnert vizualizálom. Nagyon boldog vagyok ezzel a technikával, amit Elric mutatott. Nagyszerű hallgatóság és a kliens a megfelelő irányba tereli figyelemben tartva a céljait. Kitűnő eredményeket sikerült elérnem Elric coaching technikáival, csak ajánlani tudom őt.

Melinda

Kedves Elric,

Köszönöm a tanácsaidat. Új nézőpontot mutattál nekem az életemmel kapcsolatban. Még néha rajta kapom magam, hogy a „régi” módon gondolkodom. De az instrukcióid erőt adnak, és érzem, hogy egyre jobban kontrollálom a dolgaimat. Most már értem, hogy saját magamnak kell megteremtenem a saját életemet. Nem könnyű újragondolni a gondolataimat, de legalább a coachingnak köszönhetően végre az Utamon vagyok.

Köszönöm nagyon,

Péter


Freeman gyógymód: 

Csőlátás

Le voltam százalékolva, mert egyáltalán nem láttam az egyik szememre, a másikra meg mintha egy szívószálon keresztül néznék. Egy alkalom után nagyon sokat javult a látásom, amit az orvosom is alátámasztott mert nem értette, hogyan lehetséges ez!

Tóth Imréné, Budapest

Migrén

Sokévnyi szenvedés után, végre elmúlt a fejfájásom. Eddig szó szerint csillagokat láttam, és munkaképtelen voltam. Sötét szobában bírtam csak ki, a gyógyszerek nem segítettek, és elkezdtem zsibbadni. Ekkor lett elég. 1 alkalom után megszabadultam tőle.

Pál, Veszprém

COPD

Nem voltam terhelhető, alig kaptam levegőt, egy lépcső megmászása komoly gondot okozott. 3 alkalom után mindez a múlté, a kolléganőim is megkérdezték, hogy hogyhogy nem fulladok?

Johanna, Tatabánya

Vélemények az ingyenesen letölthető tanulmányunkról:

“Nagyon érdekesnek találtam és úgy hiszem új erővel töltött fel,hogy végre a célokra tudjak koncentrálni.Életem most rengeteg változáson ment keresztül és most úgy gondolok rá, hogy kihívások és nem kudarcok.Fontosnak érzem a mindennapos gyakorlatokat hisz az élet feladata az önnevelés és ha én boldoggá teszem a környezetemet mások is csak nyerhetnek vele.Nagyon köszönöm a szavait.”

Nemes Viktória

Sziasztok!

Azt gondolom,hasznos volt az anyag, bár azt is tudom erre nyitottnak,befogadónak kell lenni,és akarni változtatni,és kihozni mindenből a legjobbat.

Ahogy olvastam rájöttem,hogy ennek is (meg minden másnak) alapja az amit a titok,és az erő könyből megtanultam,azaz tanulom még most is.

Hogy mit üzenek másoknak? Ez nehéz,mert mint rtam,befogadónak,nyitottnak kell lenni. Ez a szemlélet,életvezetés,gondolkodás,most kezd ismerté válni. Jó lenne ha az emberek akarnák ezt,és elhinnék,hogy a jobb élet,jobb közérzet titka ez.
Én ezt alakalmazom a napjaimban,persze vannak hullámvölgyek,amikor nehéz töltekezni,és nekem még sokszor nehéz ezt a feltöltött állapotomat szinten tartani.
Nekem ez még nem megy 100%,sok munkám van benne,és még tudatosságot igényel ,hogy mindig pozitivan lássak helyzeteket,megoldandó feladatokat.

Köszönöm,hogy igényt tartottatok a véleményemre.

Üdv,Kata

Hello!

Már az óvodában kellene ezekkel foglalkozni, talán nem lenne ennyi depressziós. Iskolai tananyaggá tenném.
Számomra nagyon hasznos, és tanulságos ez a néhány oldal.

Üdvözlettel: Nagy Tamás

Nézzétek meg, olvassátok, halljátok és lássátok meg! Minden segítség jól jön akkor, amikor elakadást érzünk. Sokszor nézel, nézek, hogy miért nem működik, pedig pozitív vagyok, pozitívan gondolkodom. Na ezért van szükség Elric bőség tanulmányára, hogy észrevegyük miért nem működött eddig…

Hollós Izabella

Nagyon hasznos volt számomra az anyag,
és már napi szinten használom is
a megerősitéseket, amelyeket én irtam.
Eredményem első körben, hogy teljesen
leszoktam az italról, pedig 24 éve ittam.
Nekem ez óriási erőt adott, éppen ezért
csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy
használja a megerősitéseket, mert
valóban működnek! Ne adják fel soha!!!
Elkötelezettség és kitartás a kulcs, és
az eredmények valóban fantasztikusak!
Használják minél többször, működik!

Juhász Kriszti

Sziasztok!Azért,nem működnek mindenkinek a megerősítések véleményem szerint,mert mindenki másképp lett “összerakva”.A legnagyobb próbléma,az a hiedelem rendszer amiben felnöttünk,és a kitartás! A harmadik,hogy ezeket a megerősítéseket el kéne hinni,át kéne élni,vagyis inkább bele kéne élni magunkat! Amíg a “kéne” ott van nem fog működni. Üdv.Anikó

Kedves “Teljességforrása”!
Először is köszönöm a tanulmányt.
Hasznosnak tartom ,igazán igényes munka.
A megerősitésekhez nagyon jól használható az Eft. Csak be kell kopogtatni.
Kívánok sok sikert a további munkájukhoz!
Üdv:Sanyi

Nagyon hasznos anyag!Javaslom naponta elolvasni,hogy alaposan rögzüljön.A benne írtakat pedig gyakorolni,a tapasztalatokat elemezni és ezek alapján tovább folytatni a megerősítéseket. dr Papp János

Nagyon tetszik a tanulmány!Újra erőt ad. Érdekes, hogy a régi öregek is tudhattak valamit, mert Nagymamám mindig azt mondogatta, hogy mindenki a saját sorsának kovácsa.
Én a pozitívan gondolkodók társaságát keresem, mert ott érzem jól magam. Vallom, hogy csak azon lehet segíteni, aki maga is változtatni akar, különben belép a “disznók elé gyöngyöt” effektus.Buronyné Fülöp Judit

Számomra hasznos.Már sok könyvet és tanulmányt olvastam a netten is de ennyire hatékonyat még nem.Mindenkinek tudom ajánlani az önök tanulmányát mert könnyen érthető.

Horváth László

comment closed

Copyright © 2009 Teljesség Forrása. All rights reserved.
Designed by Theme Junkie. Powered by WordPress.