You are here: Home // Egészséges élet // A virágpor 33 pozitív hatása

A virágpor 33 pozitív hatása


A nyers virágpor egy életadó szuperélelmiszer, és nagyszerűen hat a következő élettani funkciókra:

  1. Energiát ad, növeli az életerőt és a vitalitást. A reggel elfogyasztott nyers virágpor hatalmas lendületet adhat mind a testünknek mind a lelkünknek, az embert próbáló, feladatokkal zsúfolt napjainkon.
  2. Gyorsítja az egészséges új sejtek növekedését. A virágpor talána a legjobban képes megtámogatni a szervezet sejtjeinek a megújulását, hiszen mind a 22 aminosavat tartalmazza, amiből az ember felépül.
  3. Hatékonyan semlegesíti a toxinokat, méregteleníti a szervezetet, főként a belső szerveket, így a beleket a májat az epét. A nyers virágpor intenzív méregtelenítési folyamatokat indít be a testünkben. Éppen ezért az első virágpor fogyasztásunk során, csak fél adagot együnk meg belőle.
  4. Csökkenti a magas koleszterinszintet. A virágpor hozzájárul a vérünkben lévő rossz fajta koleszterin szintjének csökkentéséhez.
  5. Növeli az alacsony vérnyomást.
    A virágpor fokozza a vörös vérsejtek termelődését. A virágporban rengeteg rutin van, amely fokozza az érfalak rugalmasságát, így végső soron a két hatás vérnyomás növekedést okoz.
  6. Elősegíti a fokozott ellenállást a fertőzésekkel szemben. A virágpor antibakteriális anyagokat tartalmaz, melyek a kórokozókkal szembeni küzdelem során segítenek.
  7. Kiegyensúlyozza az idegrendszer működését. Rengeteg idegrendszer támogató anyag van a virágporban, így például acetilkolin, lecitin és B-vitaminok is jelentős mértékben.
  8. Javítja az életminőséget. A virágpor fokozza az egészségi állapotunkat, ez pedig egyenesen az életminőség javulásához vezet.
  9. Gátolja a jóindulatú és rosszindulatú daganatok növekedését. Több kísérlet is van arra vonatkozólag, hogy a nyers virágpornak daganat ellenes hatása van.
  10. Támogatja a teherbeesést és a terhességet is. A virágpor hozzájárul a teherbeeséshez – kiváltképpen a méhpempővel együtt fogyasztva. A terhesség alatt támogatja a magzat fejlődését, ellátja az édesanyát a szükséges tápanyagokkal.
  11. Lerövidíti a lábadozás idejét, így műtétek után kiváló megoldás lehet a betegeknek.
  12. Elősegíti a fokozott szöveti regenerációt.
  13. Elősegíti a barnulást. A virágporban rengeteg karotinoid van. A répával azonos mennyiségű virágpor, négyszer több béta karotint tartalmaz.
  14. Elősegíti a bőrszövet regenerálódását. Ha bőrünk megviselt, például napsütés vagy szennyeződések okozta hatásoktól, a virágpor segíthet.
  15. Csökkenti a ráncokat. A virágport bele keverhetjük arckrémekbe pakolásokba, de elfogyasztva is segíthet az öregedés jeleinek eltüntetésében.
  16. Megszünteti az éhséget így támogatja a fogyást. A nyers virágpor fogyasztásával jelentős mértékben hozzájárulhatunk a felesleges súlyoktól való megszabaduláshoz, csökkenthetjük vele éhség érzetünket. Szabályozza a testsúlyt, ezért ajánlott túlsúlyosaknak és cukorbetegek is.
  17. Szabályozza a biológiai funkciókat. A szervezetünkben számos folyamat zajlik, melyek sokszor nincsennek egyensúlyban egymással így betegségek forrásai lesznek. A virágpor megadja a testünk számára szükséges tápanyagokat, így a felborult egyenVirágporszemet szállító méhsúlyi állapot megszűnik.
  18. Nyugtat és ellazít. Kiváltképpen a hárs virágpor, de minden más virágpor az idegrendszerre nyugató és kiegyensúlyozó hatással bír.
  19. Lassítja az öregedési folyamatokat. A virágpor sejtregeneráló hatású az öregedési folyamatok lassítja.
  20. Növeli a koncentrációt és javítja a memóriát. Több kutató is igazolta gyermekeken az IQ hányados növekedését több hetes virágpor kúrákat követően. A virágpor jelentős mennyiségben tartalmaz az idegrendszerünk számára szükséges fontos tápanyagokat.
  21. Aktiválja a belső elválasztású mirigyeket.
  22. Közeli virágpor képeHelyreállítja az egészséges étvágyat, így anorexiások számára nagyszerű megoldás súlygyarapodás céljából.
  23. Meghosszabbítja a fiatalságot. Köztudott tény, hogy szerte a világon a rendszeresen virágport fogyasztó méhészek, a legtovább élők és akik legtovább maradnak fiatalok.
  24. Fokozza a szexuális aktivitást.
    A virágpor önmagában de méhpempővel fogyasztva méginkább, növeli a szexuális teljesítményünket és hozzájárul a libidó fokozásához.
  25. Javítja az állóképességet, az erőnlétet és növeli az energia-szintet. A virágpor vitalizáló hatású szuperélelmiszer, több mint 100 összetevővel. Menedzserek és cégvezetők számára a legjobb választás.
  26. Erősíti az optimizmust. A virágpor jótékonyan hat az idegrendszerre, de hatásai ezen túlmutatnak. A nyers virágpor fogyasztásával szervezetünk energiaszintjei fokozódnak, semmihez sem hasonlítható páratlan íze pedig a különlegesség érzetét adja fogyasztójának.
  27. Megelőzi a korai szenilitást. A virágpor megadja a szervezetnek azokat a tápanyagokat, amelyek az öregkori feledékenység mögött általában állnak.
  28. Fokozza a termékenységet. A virágpor hozzájárul mind a női mind a férfi termékenység fokozásához.
  29. Csökkenti a magas vérnyomást. A virágpor hatékonyan fel tud lépni a magas koleszterinnel szemben, továbbá csökkenti a lerakódásokat az erekben és egyben rugalmassá is teszi őket. Ezek a mind vérnyomáscsökkentő hatások.
  30. Megszüneti a túlzott kálcium-lerakódásokat.
  31. Megszünteti a húgysav túlzott felhalmozódását.
  32. Javít a prosztata állapotán. A virágpor fogyasztásával a férfiak a középkorban oly gyakori prosztata megnagyobbodás tünetein enyhíthetnek.
  33. Semlegesíti a sugárkezelések és kemoterápiák hatáait. A virágpor rengeteg antioxidánst tartalmaz, melyek segíthetnek sugárkezelések és kemoterápiák során.

Forrás: www.nyersviragpor.hu

Kiváló minőségű virágport találhatsz itt.

Written by Szűcs Andi

A kezdetektől fogva természetgyógyászként dolgozom, de akkor még kineziológiával, EFT-vel segítettem a hozzám fordulóknak. Kb. 5 éve foglalkozom biorezonanciás állapotfelméréssel, és táplálkozási tanácsadással, anyagcsere típusú diétákkal. Több ezer ember szervezetébe volt alkalmam bekukkantani, sok-sok látványos javulásnak voltam szemtanúja, és van pár baba is aki egy-egy diéta, méregtelenítés után örvendeztette meg (leendő) szüleit. Folyamatosan képzem magam, mert a szervezetünk egy nagyon bonyolult rendszer, bonyolult összefüggésekkel. Szerencsésnek tartom magam, mert a hobbim a munkám is.

Tags: , ,

1 Response to " A virágpor 33 pozitív hatása "

  1. Éva szerint:

    Szeretném megkérdezni: hogyan kell fogyasztani a virágport?Kaptam egy üvegben Bio virágport (granulátum)”kicsit cukros” vagyok 5,8-tól 6,8-ig is felmegy .Gyógyszert nem szedek!Köszönöm előre is válaszukat.

Te mit gondolsz?

Copyright © 2009 Teljesség Forrása. All rights reserved.
Designed by Theme Junkie. Powered by WordPress.