Rólam

Mit érdemes tudnod rólunk?

Szűcs Andi:

A főiskolai és természetgyógyászati tanulmányaimat nagyjából egy időben fejeztem be. 2005-ben végeztem a Professzionális Kineziológia Akadémián kineziológusként. 2006-ban pedig a Nyugat-Magyarországi Egyetemen művelődésszervezőként. Akkoriban még kineziológiával és EFT-vel segítettem a hozzám fordulóknak, valamint különböző tanfolyamokat, képzéseket szerveztem. Időközben rájöttem, hogy mindennél jobban érdekel az emberi test működése, főleg, a táplálkozás hatása az egészségünkre. Ma már több mint 5 éve kizárólag biorezonanciás állapotfelméréssel, táplálkozási tanácsadással, anyagcsere típusú diétákkal foglalkozom. Több ezer ember szervezetébe volt alkalmam bekukkantani, sok-sok látványos javulásnak voltam szemtanúja, és van pár baba is aki egy-egy diéta, méregtelenítés után örvendeztette meg szüleit. Folyamatosan képzem magam, napi szinten olvasom a külföldi kutatásokat is, mert így tudok a leghatékonyabb lenni. Munkám során szeretem az objektív eredményeket, sok vendégem rendelkezik az állapotjavulását alátámasztó orvosi eredményekkel is. Szerencsésnek tartom magam, mert a hobbim a munkám is.

Végzettségeim:

2005 Professzionális Kineziológia Akadémia – kineziológus

2006 – Nyugat Magyarországi Egyetem Apáczai Csere János Tanítóképző Főiskola – művelődésszervező

2011 – EFT terapeuta

2015 – Waegeningen University – Macronutrients and Overnutrition

Elric Freeman vagyok és már hosszú évek óta segítem sikertrénerként az embereket előrébb jutni az életükben.

Miért pont sikertréner lettem? Eddigi életem során bármibe kezdtem azt sikerre vittem. És bizony én is a szamárlétra legaljáról indultam. Kivétel nélkül minden alkalommal. Fiatalabb koromban személyi testőrként kezdtem, ami nagyon jó bepillantást engedett a gazdag emberek életmódjába és nem mellesleg a gondolkodásmódjukba is. Idővel elértem, hogy egy európai uralkodócsalád tagjának védelmét bízták rám.

Némi kitérő után elcsábított a Katonai Felderítő Hivatal. Rengeteg tapasztalatot, kitüntetést, elismerést, rangban és pozícióban való előléptetést könyvelhettem el, de ez nem az én világom volt.

IT területre váltottam a versenyszférában, évek múlva, amikor abbahagytam már több multit segítettem szakértőként, közép vagy felső vezetőként piacvezetővé válni Európa szerte. Illetve legutolsó megbízásom során egy kis 4 fős mikróvállalkozást segítettem a saját területén piacvezető multivá válni a világon.

Gyakorlatilag azt lehet mondani, hogy bármi, amihez nyúlok arannyá változik. Elég, ha valaki csak a közelemben tölt megfelelő mennyiségű időt, elkezd sikereket elérni. Eleinte roppant jólesett az egómnak, hogy ilyen fantasztikus hatással vagyok az emberekre, de később persze rájöttem, hogy nem én vagyok a rendkívüli, hanem ösztönösen ráéreztem a sikeres emberek gondolkodásmódjára ÉS tettem is érte rengeteget, hogy ezeket a dolgokat elérjem.

Ezek után időt és energiát nem kímélve elkezdtem kutatni, hogy mi az, amit másképpen csinálok. Felfedeztem azokat a kulcsfontosságú tényezőket, amelyek meghatározzák egy ember sikerességének mértékét. Úgy gondolom, erre ma nagyon nagy szükség van. Ugyanis mindenkiben sokkal nagyobb lehetőség van, mint amit el tud képzelni magáról. Én látom ezt mindenkiben és elő is tudom hozni belőle.

Az utóbbi években sok ember vált „arannyá” a kezeim között. A tehetségemet azóta arra használom, hogy segítsek az embereknek kiteljesedni mind a spirituális mind az anyagi világban. Nem kisebb a célom, mint megváltoztatni, jobbá tenni az egész világot.


2 hozzászólás to " Rólam "

  1. […] Kicsoda Elric Freeman? >>> A bejegyzés kategóriája: Egyéb, JURTAKiemelt szavak: AMRITA Forrásasszony lánya, cserkút, cserkúti jurta, Elric Freeman, jurta. Közvetlen link. ← Női Szertartás – Minden a legnagyobb rendben van Bennem! […]

  2. […] Kicsoda Elric Freman? >>> A bejegyzés kategóriája: Egyéb, JURTAKiemelt szavak: AMRITA Forrásasszony lánya, cserkút, cserkúti jurta, Előadás, Elric Freeman, jurta, lélekfészek. Közvetlen link. ← Kiút a gödörből avagy Kiút a pénzügyi csapdákból […]

Copyright © 2009 Teljesség Forrása. All rights reserved.
Designed by Theme Junkie. Powered by WordPress.