KvantumBio biorezonanciás állapotfelmérés

Biorezonanciás állapotfelmérő készülék.


biorezonanciaAz 1920-as évektől foglalkoznak tudósok a bioinformatikával és ezzel a biorezonancia elvével.

Tudjuk, hogy a szervezet működésének, (az életnek) alapja a jól működő, összehangolt sejtinformációs rendszer .

A nyugati vezető nagyhatalmak által már 1940 óta végzett elektrofiziológiai és biofizikai, biorezonancia kutatások indokolttá tették olyan terápiás megoldások kidolgozását, amelyek közvetlenül a biokémiai folyamatokat irányító bioinformatikai szinten fejtik ki hatásukat.

Az első áttörést az Egyesült Államok hadi iparának/űrkutatásának megbízásából végzett kutatások hozták az 1960-as évek végén: bebizonyosodott, hogy életterünk természetes elektromágneses közege nélkül (külső ritmizálók) anyagcsere-folyamataink alapvető ritmizálását (alvás-ébrenlét, hormonális működés, stb.) nem vagyunk képesek fenntartani.

Az 1970-es évek elejétől már alkalmazzák a biorezonancia elvén működő csontállomány-állagot védő elektroterápiát.

Ennek alapja, hogy csontrendszerünk anyagcseréje elektromágneses irányítás alatt áll, és elektromos jelekkel előre meghatározott módon befolyásolható.

Ezekre a fejlesztésekre szintén elsősorban az űrkutatásnak volt szüksége, mert a súlytalanság állapotában a csontszövet anyagcseréjének megfelelő irányításához hiányoztak a nyomás által keletkező ún. piezoelektromos jelek.

1975-től közvetlenül is mérhetővé váltak a DNS és a membránok által kibocsátott elektromágneses jelek. Ezek az élettanilag meghatározó egységnyinek tekinthető mechanikus hullámok, amelyek szintén részt vesznek a belső informatikai folyamatokban. Időközben (főleg a német anyanyelvű európai országokban és Japánban) széles felhasználói táborra találtak a biorezonanciás kölcsönhatásokra támaszkodó elektrodiagnosztikai eljárások.

1977-től megjelentek a biorezonancia elvén működő terápiás készülékek, majd az 1980-as évek közepétől a kombinált, diagnosztikai és terápiás funkcióval is rendelkező biorezonanciás berendezések. Orvos- és természetgyógyász társaságok alakultak, melyek működésének középpontjában a biorezonanciás elektroterápia áll.


biorezonanciás állapotfelmérésA KvantumBio készülék egy olyan biorezonancia elvén alapuló egészségmegőrző program, amivel a pillanatnyi egészségi állapotunkat mérhetjük fel. A készülék integrálja az orvostudományt, a bioinformatikát, az elektronikát, és egyéb tudományokat.

Elméleti alapja a kvantumgyógyászat. A készülék felhasználja a legmodernebb elektronikai technikákat annak érdekében, hogy elemzésre felmérje és összegyűjtse a test sejtjeinek gyenge, kiegyensúlyozatlan mágneses mezőit. A felmérés alapján a tesztelő a tesztelt egészségi és energetikai állapotáról kap egy képet.

A QuantumBio-val végzett biorezonanciás állapotfelmérés non-invazív és gyorsan képes felmérni az emberi test működését. A felmérés időtartama: kb. 5 perc.

Jó tulajdonságai közé tartozik, hogy praktikus, felhasználóbarát, egyszerű, gyors, gazdaságos és jól, könnyen, bárki által kezelhető.

A további tudományos kutatásokkal ez az eszköz az egészségmegőrzésben egyre szélesebb fejlesztési potenciállal rendelkezik, és minden bizonnyal nagyban hozzájárul majd az orvosi háttér fejlesztéséhez.


A felmérés elvégzése

Az indikátor rudat megfogva kb. 1 perc alatt képet kaphatunk a tesztelt személy átfogó egészségi állapotáról.


A készülék jellemzői

1. Professzionális

Több millió eset tanulmányozását követően több évvel ezelőtt, számítástechnikusok és  orvosszakértők alakították ki a KvantumBio  biorezonanciás készüléket.

2. Átfogó

A készülék az emberi test átfogó vizsgálatára képes.

3. Pontos

A statisztikai elemzéseket szigorúan a tudományos metódusoknak megfelelően végzik. A készülék mérési pontossága meghaladja a 85%-ot, ami a kategóriájában kiválónak mondható.

4. Preventív

Ez az eszköz már azelőtt kimutathatja az egészségben bekövetkezett változásokat, mielőtt azok fizikai szinten megjelennének. A korai felismerés lehetővé teszi az időben történő kezelés megkezdését.

5. Egyszerű

A készülék kezelés nagyon egyszerű. Egy rövid ismertetést követően bárki könnyen kezelheti a készüléket.

6. Kényelmes

A készülékkel az egészségi állapot bárhol, bármikor ellenőrizhető. Ezzel időt spórolhatunk meg a tesztelteknek (pl.: hosszú sorban állások), és megkönnyítheti a szakorvosok számára a vizsgálatok kiválasztását.

7. Gazdaságos

A tesztelés ára az átlag ember számára elérhető és elfogadható.

8. Védelem

A tesztelés non-invazív, nem hatol be, nem sérti az emberi testet, így azok is igénybe vehetik, akik rettegnek a tűktől.


Bejelentkezni biorezonanciás állapotfelmérésre az alábbi telefonszámon lehet: 0630 457 3022

Bővebb információ a biorezonancia mérésekről itt található.


biorezonancia


comment closed

Copyright © 2009 Teljesség Forrása. All rights reserved.
Designed by Theme Junkie. Powered by WordPress.